Fyldt mørbrad med bacon

Opskrift på fyldt mørbrad med bacon
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

25 minutter

Samlet tid

35 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på fyldt mørbrad med flødeost og bacon. Fyldt mørbrad i ovn er super nem og lækker gæstemad, hverdagsmad eller weekendmad.

Ingrediensliste

 • 500 g. svinemørbrad
 • 100 g. pikant flødeost
 • 1 pk. bacon i skiver
 • salt/peber

Fremgangsmåde

 1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
 2. Puds mørbraden. Skær den op i midten ligesom der er vist på billederne.
 3. Put flødeost i og smør det en smule ud. Svøb mørbraden i bacon.
 4. Placer din mørbrad i et ildfast fad eller i en dyb bradepande beklædt med bagepapir.
 5. Bag mørbraden i ovnen i ca. 25-30 minutter. Indtil bacon er gyldent. Hvis du bruger stegetermometer, så skal mørbraden have en kernetemperatur på 62-65 grader.
 6. Tag mørbraden ud og lad den hvile 5-10 minutter under sølvpapir.
 7. Server den herefter evt. sammen med bagte kartofler og en god salat.
Bedøm denne ret

Opskrift på fyldt mørbrad med bacon

Her får du en nem og lækker opskrift på fyldt mørbrad med bacon lavet i ovn. Det her er en af de måder vi oftest laver mørbrad på. Det smager bare så lækkert sammen med noget lækkert tilbehør som ovnbagte kartofler, en god salat og måske en sauce. Det er en nem fredagsmenu, gæstemad eller hverdagsmad, hvis det skal være ekstra godt.

LÆS OGSÅ: Fyldt mørbrad med feta og persille

Opskrift på fyldt mørbrad med bacon

Fyldt mørbrad med flødeost

Den her fyldte mørbrad er fyldt med pikant flødeost og så er den svøbt i bacon. Det er den lækreste kombination. Men du kan selvfølgelig også sagtens bruge en anden slags flødeost. Stort set alle smagsvarianter smager lækkert i mørbrad. Det er en nem måde at gøre en kedelig mørbrad lækker og smagfuld.

Fyldt mørbrad med flødeost Mørbrad med serranoskinke

Mørbrad med serranoskinke

I stedet for bacon, så kan du også bruge serranoskinke. Serranoskinke bliver også sprødt, ligesom bacon, men det er knap så fed i smagen. Vi bruger også ofte serranoskinke i stedet alt efter hvad vi lige har lyst til.

mørbrad med bacon

Fyldt mørbrad med flødeost

Fyldt Svinemørbrad eller fyldt oksemørbrad

Du kan bruge enten svinemørbrad eller oksemørbrad. Vi bruger dog oftest svinemørbrad, da det er billigt. Især når man er på SU og gerne vil holde madbudgettet lavt. Du kan dog sagtens lave det med oksemørbrad også, men oksemørbrad i sig selv er jo også bare super lækkert.

Hvad kan jeg servere til?

Vi kan anbefale at servere denne mørbrad sammen med en god melonsalat og evt. nogle bagte kartofler. Det er lækker gæstemad, fredagsmad eller blot lidt mere luksuriøs hverdagsmad.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar