Fyldt mørbrad med rød pesto og mozzarella Fyldt mørbrad med rød pesto og mozzarella Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 25 minutter Samlet tid 35 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på fyldt mørbrad med rød pesto og ost. Fyldt svinemørbrad tilberedt i ovn er lækkert som tilbehør til sommermenuen. Ingrediensliste 600 g. svinemørbrad 3 spsk. rød pesto 125 g. frisk mozzarella 60 g. serranoskinke Fremgangsmåde Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Rens mørbrad for sener og evt. bimørbrad. Skær en rille i midten af mørbraden. Riv mozzarella fra hinanden i en skål. Bland med rød pesto. Fordel fyldet ned i revnen, som du har skåret på mørbraden. Svøb den i serranoskinke. Placer mørbraden på en bageplade med bagepapir eller i et ovnfast fad. Bag den i ovnen i ca. 20-25 minutter alt efter din ovns styrke. Tag den ud og lad den hvile 4-5 minutter. Skær ud i skiver og server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på fyldt mørbrad med rød pesto og mozzarella Fyldt mørbrad med rød pesto og mozzarella er den perfekte måde at gøre svinemørbrad lidt mere spændende på. Udover rød pesto og ost, så er den også svøbt i serranoskinke, som bliver sprødt, når det bages i ovnen. Det er nemt og lækkert tilbehør, som du kan servere til bagte kartofler og evt. en lækker salat. Det er i hvert fald hvad vi ville servere dertil, da det er en rigtig god sommermenu! Det kan godt være kedeligt blot at servere en stegt mørbrad. Derfor pifter vi ofte svinemørbrad op med noget fyld af en art. I den her opskrift har vi brugt mozzarellaost, rød pesto og serranoskinke, men du kan også prøve vores opskrift med feta og persille. LÆS OGSÅ: Hasselback kylling med feta og spinat Fyldt svinemørbrad i ovn Det er som sagt én af vores yndlings måder at tilberede svinemørbrad på. Og så kan man variere fyldet præcis som man har lyst. Du kan sagtens bytte den røde pesto ud med grøn pesto, peberfrugtspesto eller en hjemmelavet ramsløgspesto. Du kan også bytte mozzarella ud med cheddar eller en anden ost, som smelter godt. Fyld din svinemørbrad med præcis det du har lyst til og lad den så passe sig selv i ovnen. Imens kan du lave tilbehør klar. Her anbefaler vi en omgang bagte kartofler, hjemmelavet kartoffelsalat eller cremede flødekartofler. Kan jeg lave dem klar på forhånd? Jep, du kan sagtens gøre dine svinemørbrad klar på forhånd med fyld og serranoskinke. Så skal de blot en tur i ovnen og tilberedes inden servering. Det er rigtig smart, hvis man eksempelvis skal servere dem til fest eller for gæster og man gerne vil gøre det hele klar i god tid. Kan jeg bytte serranoskinke ud med noget? Jep, serranoskinken kan sagtens byttes ud med bacon. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.