Fyldte squash med oksekød Fyldte squash med oksekød Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 35 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på fyldte squash med fyld af oksekød og ost. De her farserede squash er super lækre som en sund aftensmad lavet på få ingredienser. Ingrediensliste 2 stk. squash 500 g. hakket oksekød 1 stk. løg 3 fed hvidløg 1,5 tsk. paprika 0,5 tsk. chiliflager 1 tsk. tørret oregano 175 g. hakkede tomater på dåse 2 spsk. tomatpure salt/peber 125 g. frisk mozzarella Fremgangsmåde Start med at skylle squash. Tør dem godt. Halver dem. Brug en lille teske til at skrabe det “bløde” i midten ud af squashen. Placer squash i et ovnfast fad. Hak løg og hvidløg fint. Varm en gryde op med lidt olie eller smør. Tilsæt løg og hvidløg. Lad det stege til det begynder at få lidt farve. Tilsæt hakket oksekød. Rør det hele godt rundt. Tilsæt krydderierne. Når kødet er gennemstegt, så tilføjes tomatpure og tomatsauce. Vend det hele godt rundt. Smag til sidst til med salt og peber. Fyld squash med kødfyldet. Fordel ost på toppen. Bages i en forvarmet ovn ved 190 grader varmluft i ca. 16-18 minutter eller indtil osten er smeltet og har fået lidt farve. Tag dem ud af ovnen. Server dem evt. med en god salat eller bagte kartofler til. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på fyldte squash med oksekød En lækker og nem opskrift på fyldte squash med oksekød. De her farserede squash med kødsovs og ost er bare super nemme og virkelig lækre. Det er en super måde at få lidt ekstra grønt ind, da man bruger squash som bund til fyldet. Måske du har prøvet fyldt peberfrugt? Det er egentlig samme koncept og det smager bare super godt til aftensmad eller frokost. LÆS OGSÅ: Fyldte peberfrugter Fyldt squash til aftensmad Fyldt squash er super lækkert til aftensmad. Det er nem, sund og mættende aftensmad, som består af få ingredienser. Vi har brugt oksekød, men du kan også bruge hakket svinekød eller kyllingekød, hvis du er mere til det. Derudover har vi vendt kødet i tomatsauce og en masse lækre krydderier. Til sidst er de toppet med en masse ost. Farserede squash Nogle kalder også de her fyldte squash for farserede squash. En farseret squash med fyld af oksekød og ost. Uanset hvad du kalder det, så er det en super nem, sund og smagfuld ret. Vi får det ofte her om sommeren, når squash/zucchini er i sæson. Vi elsker nemlig at udnytte sæsonens råvarer. Ovnret med squash Det er en form for ovnret med squash. Efter de er fyldt med kødsovs og ost, så bages de i ovnen, indtil osten er smeltet. Imens de bager, så kan du lave en simpel salat, som du kan servere dertil. Det kunne eksempelvis være den her simple tomatsalat, som bare smager mega godt. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Spændende ret…. Jeg kan dog ikke læse, hvornår det bløde fra squashen skal i gryden. Eller det skal det måske ikke? Venlig hilsen Trine A Svar
Hej Trine, Nej det bruger vi ikke, men du kan sagtens hakke det fint og komme det i fyldet, så det ikke går til spilde 🙂 Kh Svar