Gin og tonic

Gin og tonic
Opskrift til person Opskrift til 1 person

Forberedelsestid

2 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

2 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på den klassiske gin og tonic. En lækker drink med gin, som ikke er alt for sukkersød. Top den af med masser af is og lime.

Ingrediensliste

  • 5 cl. gin
  • 1,5 dl. tonic
  • 1 stk. agurk
  • 0,5 stk. økologisk citron

Fremgangsmåde

  1. Hæld gin og tonic i et glas.
  2. Brug en kartoffelskræller til at lave strimler af agurk.
  3. Skær citron i skiver.
  4. Pynt din G&T af med agurkeskiver og citron.
  5. Du kan også komme isterninger i. Du kan også pynte med lidt enebær.
Bedøm denne ret

Opskrift på gin og tonic

En klassisk gin og tonic! Selvom det siger sig selv hvad denne simple og lækre drink består af, så er det absolut ikke en drink man skal undervurdere. Det er vores absolutte go-to drink, hvis vi skal have gæster på besøg. Den smager bare altid godt, især hvis man spenderer penge på en god gin og selvfølgelig bruger tonicvand.

Gå aldrig ned på isterninger og top også gerne drinken med lidt frisk lime eller agurk. Det er så sofistikeret og lækker en drink, at jo mere simpel, desto bedre. Det er en cocktail, som ikke er alt for sukkersød, hvilket vi også elsker. Nogle drinks kan nemlig, efter vores smag, blive alt for søde. Men denne har den helt perfekte balance.

LÆS OGSÅ: Passion mojito

Gin og tonic

Drink med gin

Det var den første drink vi lærte at lave med gin. Og så er det én drink, som simpelthen skal sidde på rygraden, hvis man går bare en smule op i drinks og cocktails. Opskriften er nemlig simpel og let at huske i hovedet, så der er ingen undskyldninger for ikke at kunne lave en god gin&tonic.

Det er en drink, som kan drikkes året rundt, men som hvert år er at finde på bordet nytårsaften. Her handler vi altid ind til forskellige drinks og hvert år bytter vi lidt ud i udvalget. Men en klassisk G&T skal der altså altid være plads til. Den plejer nemlig altid at falde i god jord hos stort set alle.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar