Grillet forårsløg

Opskrift på grillet forårsløg
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

2 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

7 minutter

Beskrivelse

Hurtig og lækker opskrift på grillet forårsløg. Forårsløg på grill er en nem måde at tilberede forårsløg på og de smager skønt som tilbehør.

Ingrediensliste

  • 1 bundt forårsløg
  • 2 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • salt

Fremgangsmåde

  1. Fjern grimme stilke fra forårsløgene.
  2. Pensl dem med lidt olie og krydr med salt.
  3. Grill dem på alle sider i ca. 1-2 minutter, så de stadig har lidt bid.
  4. Server dem med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på grillet forårsløg

Hvis du mangler noget anderledes og hurtigt tilbehør, så skal du prøve disse grillet forårsløg! De smager simpelthen så skønt og er blevet én af vores yndlings måder at tilberede forårsløg på om sommeren. Forårsløg har en frisk men samtidig mild løgsmag i forhold til almindelige løg eller rødløg. Det er samtidig muligt at få de absolutt lækreste forårsløg om sommeren, så de har vi udnyttet.

Forårsløgene er penslet med lidt olie og krydret med salt. Og så er de ellers bare grillet ganske få minutter på alle siderne. De skal have tilpas lidt tid, så de stadig har bid og ikke bliver alt for bløde.

LÆS OGSÅ: Grillede tomater

Opskrift på grillet forårsløg

Forårsløg på grill

Forårsløg på grill er en fantastisk måde at tilberede forårsløg på. Du kan dog også sagtens tilberede dem på en almindelig pande, hvis du eksempelvis ikke har en grill eller ikke lige har gang i den.

Men vi anbefaler helt klart at lave dem på grill, hvis du har mulighed for det. De smager godt til et lækkert stykke kød, eksempelvis oksemørbrad eller en god, rød bøf. Så smides de blot på grillen, imens dit kød alligevel står og trækker.

Udover det, så ville vi også servere dem sammen med en sommersalat og måske en god, hjemmelavet kartoffelsalat. Det er altså bare en lækker sommermenu, som altid falder i god jord.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar