Grillet squash

grillet squash
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Nem og hurtig opskrift på grillet squash på grill. Lav en omgang squash på grill som tilbehør til sommermaden eller grillmenuen.

Ingrediensliste

  • 2 stk. squash
  • 2 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • 1 fed hvidløg
  • salt

Fremgangsmåde

  1. Skær squash i skiver og kom dem i en skål.
  2. Pres hvidløg med en hvidløgspresser og kom det i skålen.
  3. Tilsæt olie og salt og vend squashskiverne rundt i skålen.
  4. Kom skiverne på grillen og steg dem 4-5 minutter på hver side eller indtil de har fået stegemærker.
Bedøm denne ret

Opskrift på grillet squash

Lav en omgang grillet squash som tilbehør til sommermaden eller grillmenuen. Det er en super nem og hurtig måde at tilberede squash på. Samtidig er det en perfekt måde at udnytte de lækre danske squash, som er i sæson over sommeren.

Vi skærer squash i skiver, men du kan også sagtens skære dem i lange stykker. Herefter vendes de med lidt hvidløgsolie og så grilles de ellers direkte på grillen. De skal have ganske kort tid, da de stadig gerne må have lidt bid ifølge os.

LÆS OGSÅ: Grillede tomater

grillet squash

Squash på grill

Squash på grill og generelt grøntsager på grill smager skønt. Hvis man alligevel har gang i grillen, så er det en hurtig og lækker måde at lave noget grønt tilbehør på. Det behøves nemlig slet ikke at være særlig kompliceret.

Prøv også at grille andre grøntsager som majs, peberfrugt, løg og tomater. Det er så simpelt, men smager simpelthen så lækkert. Og så er det altså bare perfekt tilbehør til aftensmaden.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar