Halve æbler med gele
Forberedelsestid
5 minutterTilberedelsestid
10 minutterSamlet tid
15 minutterBeskrivelse
Opskrift på halve æbler med gele, som er kogt i sukkerlage. Skønt tilbehør til oksestegen, flæskestegen eller andestegen.
Ingrediensliste
- 4 dl. vand
- 1 dl. sukker
- 2 stk. æble
- 4 tsk. ribsgele
Fremgangsmåde
- Halver æbler. Fjern kernehus og skræl.
- Kog sukkerlagen op af vand og sukker.
- Tilsæt æblerne til sukkerlagen, når den koger. Lad det koge ved lav varme i 5 minutter.
- Tag gryden af blusset og hæld sukkerlagen fra. Lad æblerne køle af.
- Anrettes med 1 tsk. ribsgele i hvert æble.
- Sættes på køl indtil servering.
Opskrift på halve æbler med gele
En nem opskrift på halve æbler med gele. Friske æbler, som er kogt i sukkerlage og som er fyldt med ribsgele. Det er perfekt tilbehør til flæskestegen eller andestegen til juleaften eller mortens aften. Det kan også sagtens spises som tilbehør til en gammeldags oksesteg eller vildt.
LÆS OGSÅ: Klatkager
Følg også med på de sociale medier
Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.