Halve æbler med gele

halve æbler med gele

Halve æbler med gele

Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Opskrift på halve æbler med gele, som er kogt i sukkerlage. Skønt tilbehør til oksestegen, flæskestegen eller andestegen.

Ingrediensliste

  • 4 dl. vand
  • 1 dl. sukker
  • 2 æbler
  • 4 tsk. ribsgele

Fremgangsmåde

  1. Halver æbler. Fjern kernehus og skræl.
  2. Kog sukkerlagen op af vand og sukker.
  3. Tilsæt æblerne til sukkerlagen, når den koger. Lad det koge ved lav varme i 5 minutter.
  4. Tag gryden af blusset og hæld sukkerlagen fra. Lad æblerne køle af.
  5. Anrettes med 1 tsk. ribsgele i hvert æble.
  6. Sættes på køl indtil servering.

Bedøm denne ret

Opskrift på halve æbler med gele

En nem opskrift på halve æbler med gele. Friske æbler, som er kogt i sukkerlage og som er fyldt med ribsgele. Det er perfekt tilbehør til flæskestegen eller andestegen til juleaften eller mortens aften. Det kan også sagtens spises som tilbehør til en gammeldags oksesteg eller vildt.

LÆS OGSÅ: Klatkager 

halve æbler med gele

Følg også med på de sociale medier

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag