Hasselback kylling med tomat og ost Hasselback kylling med tomat og ost Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 25 minutter Samlet tid 35 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på hasselback kylling med fyld af tomat og mozzerellaost. En lækker og nem måde at tilberede kylling på. Server med en god salat. Ingrediensliste 400 g. kyllingebryst 1 pk. frisk mozzarella 1 stk. tomat 0,25 bundt frisk basilikum 2 fed hvidløg 2 spsk. raps- eller solsikkeolie salt/peber Fremgangsmåde Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Rens kylling og skær eventuelle sener fra. Skær kyllingen, så du får revner. Vi skar ca. 7 revner. Du skal skære 3/4 dele igennem og ikke hele vejen igennem. Pres hvidløg eller hak det fint. Bland hvidløg med olie og smør kyllingen godt ind i blandingen. Skær ost og tomat i tynde skiver. Du kan evt. halvere osten, så skiverne ikke er alt for store. Fyld hullerne med en skive ost, tomat og basilikum i hver rille. Smør et ovnfast fad med lidt olie. Læg kyllingen i. Bag den i ovnen i ca. 20-25 minutter, indtil den er blevet en smule gylden på toppen. Tag den ud. Pynt evt. med lidt frisk basilikum på toppen. Server med det samme. Evt. med en god salat og bagte kartofler. Bedøm denne ret Lås skærm Nem opskrift på hasselback kylling med tomat og ost Det her er den lækreste opskrift på hasselback kylling med tomat og ost. Det er så simpelt, nemt og så smager det helt fantastisk. Man skærer blot kyllingen op og så fylder man revnerne med mozzarellaost, frisk tomat, lidt hvidløg og frisk basilikum. Det giver en masse smag til kyllingen og det gør den super mør. Server din hasselback kylling med en god salat og ovnbagte kartofler. Det er virkelig et sundt og lækkert måltid, som vi har fået rigtig mange gange her på det sidste. LÆS OGSÅ: Pikant kylling i fad Hasselback kylling Du har helt sikkert smagt eller selv lavet hasselback kartofler. Det er egentlig samme princip med kyllingen – blot med den forskel, at du fylder revnerne. Vi har brugt ost, tomat, basilikum og hvidløg, men du kan også sagtens fylde med noget andet. Umiddelbart kunne det også være lækkert med aubergine eller skiver af squash. Det skal blot være en grøntsag, som tilberedes hurtigt, så gulerødder er måske ikke det bedste valg. Ideer til tilbehør Vi kan anbefale at servere en rigtig god sommersalat til og evt. bagte kartofler. Så er det altså en helt fantastisk sommermenu! Vi kan anbefale vores vandmelonsalat med feta eller denne lækre tomatsalat med parmesan. FØLG OGSÅ MED PÅ DE SOCIALE MEDIER Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også påInstagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.
Hej Cecilie, Bruger i kylling med et højt vandindhold, så er det helt sikkert derfor, da det afgiver meget væske 🙂 Kh Svar