Hasselback kylling med tomat og ost

Nem opskrift på hasselback kylling med tomat og ost
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

25 minutter

Samlet tid

35 minutter

Beskrivelse

Opskrift på hasselback kylling med fyld af tomat og mozzerellaost. En lækker og nem måde at tilberede kylling på. Server med en god salat.

Ingrediensliste

  • 400 g. kyllingebryst
  • 1 pk. frisk mozzarella
  • 1 stk. tomat
  • 0,25 bundt frisk basilikum
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Rens kylling og skær eventuelle sener fra.
  3. Skær kyllingen, så du får revner. Vi skar ca. 7 revner. Du skal skære 3/4 dele igennem og ikke hele vejen igennem.
  4. Pres hvidløg eller hak det fint.
  5. Bland hvidløg med olie og smør kyllingen godt ind i blandingen.
  6. Skær ost og tomat i tynde skiver. Du kan evt. halvere osten, så skiverne ikke er alt for store.
  7. Fyld hullerne med en skive ost, tomat og basilikum i hver rille.
  8. Smør et ovnfast fad med lidt olie. Læg kyllingen i.
  9. Bag den i ovnen i ca. 20-25 minutter, indtil den er blevet en smule gylden på toppen. Tag den ud. Pynt evt. med lidt frisk basilikum på toppen.
  10. Server med det samme. Evt. med en god salat og bagte kartofler.
Bedøm denne ret

Nem opskrift på hasselback kylling med tomat og ost

Det her er den lækreste opskrift på hasselback kylling med tomat og ost. Det er så simpelt, nemt og så smager det helt fantastisk. Man skærer blot kyllingen op og så fylder man revnerne med mozzarellaost, frisk tomat, lidt hvidløg og frisk basilikum. Det giver en masse smag til kyllingen og det gør den super mør.

Server din hasselback kylling med en god salat og ovnbagte kartofler. Det er virkelig et sundt og lækkert måltid, som vi har fået rigtig mange gange her på det sidste.

LÆS OGSÅ: Pikant kylling i fad

Nem opskrift på hasselback kylling med tomat og ost

Nem opskrift på hasselback kylling med tomat og ost

Hasselback kylling

Du har helt sikkert smagt eller selv lavet hasselback kartofler. Det er egentlig samme princip med kyllingen – blot med den forskel, at du fylder revnerne. Vi har brugt ost, tomat, basilikum og hvidløg, men du kan også sagtens fylde med noget andet.

Umiddelbart kunne det også være lækkert med aubergine eller skiver af squash. Det skal blot være en grøntsag, som tilberedes hurtigt, så gulerødder er måske ikke det bedste valg.

Ideer til tilbehør

Vi kan anbefale at servere en rigtig god sommersalat til og evt. bagte kartofler. Så er det altså en helt fantastisk sommermenu! Vi kan anbefale vores vandmelonsalat med feta eller denne lækre tomatsalat med parmesan. 

FØLG OGSÅ MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også påInstagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Kommentarer

    1. Hej Cecilie,

      Bruger i kylling med et højt vandindhold, så er det helt sikkert derfor, da det afgiver meget væske 🙂

      Kh

Skriv en kommentar