Hasselnøddetrøfler Hasselnøddetrøfler Opskrift til 102030405060708090100 stk. Opskrift til 20 stk. Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 1 time Samlet tid 1 time og 10 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på hjemmelavede hasselnøddetrøfler på kun 3 ingredienser. De lækreste chokoladetrøfler, som smelter på tungen. Ingrediensliste 250 g. mørk chokolade 2 dl. piskefløde 100 g. hasselnødder Fremgangsmåde I en foodprocessor blandes halvdelen af hasselnødderne og alt chokoladen. Kør det rundt i cirka 2 minutter. I en gryde opvarmes fløde til kogepunktet. Hæld nu den blendede chokoladenøddeblanding i en skål og tilsæt den varme fløde. Rør godt rundt med en dejskraber. Stil skålen på køl og lad det sætte sig i 5-6 timer, meget gerne til næste dag. Blend den resterende halvdel af hasselnødder i foodprocessoren og hæld det i en skål, så du har det klar til at trille dine trøffelkugler i. Form små kugler af trøffel og vend dem i de hakkede hasselnødder. Opbevares på køl. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på hasselnøddetrøfler Her får du opskriften på de absolut lækreste hasselnøddetrøfler lavet på kun 3 ingredienser. De her trøfler er simpelthen så lækre og så er de samtidig rigtig nemme at lave! De kræver nemlig få ingredienser og så tager de heller ikke lang tid at bikse sammen. Det, der tager længst tid, er sådan set at vente på at massen sætter sig på køl, så de kan trilles. Trøflerne kan laves til stort set alle anledninger. Vil du byde dine gæster på lidt hjemmelavet sødt eller mangler du lidt nyt til årets konfektfad til jul, så er der ingen tvivl om, at disse vil være perfekte! I stedet for hasselnødder, så kan du selvfølgelig også sagtens bruge andre nødder som mandler eller valnødder. LÆS OGSÅ: Pistaciekonfekt Chokoladetrøfler med hasselnødder I opskriften bruger vi blot hasselnødderne, som de er. Vil du gøre dem lidt ekstra luksuriøse, så kan du også riste hasselnødderne inden de blendes. Dette gør du ved at varme en tør pande op uden fedtstof. Tilsæt nødderne til panden og lad dem riste til skallen begynder at løsne sig og der begynder at dufte nøddeagtig. Hæld nødderne over på et stykke bagepapir eller i en skål. Lad dem afkøle helt. Så kan du så selv vælge om du vil gnide skallen af eller om du vil beholde den på. Herefter følger du bare opskriften, som den fremgår og bruger de ristede hasselnødder i stedet. De smager også super lækre og så giver det lige en ekstra nøddeagtig smag, da hasselnøddernes smag fremhæves, når de ristes. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.