Havregrød med banan

Havregrød med banan
Opskrift til person Opskrift til 1 person

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Nem og hurtig opskrift på cremet havregrød med banan. En sund og mættende omgang grød, som du kan spise til morgenmad eller frokost.

Ingrediensliste

  • 1,5 dl. havregryn
  • 1,5 dl. mælk
  • 0,5 dl. vand
  • 1 stk. banan
  • 20 g. mørk chokolade

Fremgangsmåde

  1. Bland mælk, vand og havregryn i en gryde og varm det op.
  2. Rør godt og tag gryden af varmen, når grøden har fået den ønskede konsistens.
  3. Mos halvdelen af bananen og rør det i din grød.
  4. Anret det i en skål med bananskiver, hakket mørk chokolade og mandler.
Bedøm denne ret

Opskrift på havregrød med banan

Havregrød med banan er en nem, sund og mættende morgenmad. Det er uden tvivl én af de bedste måder du kan starte dagen på. Sådan en portion havregrød holder dig nemlig mæt længe. I selve grøden er der blandet lidt most banan i, som giver en dejlig sødme. Derudover har vi også toppet den med skiver af banan. Det giver den absolut lækreste grød, som vi nyder at spise til morgenmad.

Selve grøden har vi lavet på mælk og vand. Du kan bruge lige præcis den mælk du har lyst til. Det kan være almindelig komælk og det kan også sagtens være havremælk, mandelmælk eller et andet plantebaseret alternativ.

LÆS OGSÅ: Bananpandekager

Havregrød med banan

Grød med banan

Vi elsker grød. Især i de koldere måneder. Så er det altså bare dejligt at starte dagen med en portion varm grød, som holder dig mæt til langt op af middagen. Vi synes dog også, at almindelig havregrød kan blive lidt kedelig. Derfor tilsætter vi gerne banan, som i den her opskrift eller andre frugter. Prøv også at tilsætte æbler eller pærer i tern eller revet på et rivejern.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar