Tilmeld nyhedsbrev

Hjemmelavet haydari

haydari

Haydari

Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

20 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

Den lækreste opskrift på haydari, som er en tyrkisk fetadip med bagte peberfrugter. Vi elsker at spise dippen til grøntsagsstænger eller i vores sandwiches. Hjemme ved os er denne dip altid en del af tapasbordet.

Ingrediensliste

  • 2 stk. røde peberfrugter
  • 250 g. feta
  • 1 tsk. spidskommen
  • 2 fed hvidløg
  • 1/2 tsk. chili
  • 1/2 bundt persille

Fremgangsmåde

  1. Skær peberfrugt i kvarte stykker og læg dem på en bageplade med skindsiden opad.
  2. Bag dem ved 200 grader varmluft i cirka 25 minutter. Lad dem afkøle.
  3. Blend nu alle ingredienserne i en minihakker eller med en stavblender til den har den ønskede konsistens.

Bedøm denne ret

Den bedste opskrift på haydari

Den her dip… den er bare en af vores favoritter. Den er lavet på cremet feta som bliver blendet med bagte peberfrugter, hvidløg, persille og lækre krydderier. Har du endnu ikke prøvet at lave en haydari før, så bør du prøve det. Det vil du bestemt ikke fortryde.

Vi spiser ofte haydari til tapas, da det smager godt til alt slags brød. Derudover elsker vi det som dip til grøntsagsstænger eller som smørrelse i vores sandwich.

LÆS OGSÅ: Hjemmelavet hvidløgsmayo

haydari haydari

Husk endelig at følg med på vores Facebookside, hvor vi lægger opskrifter og inspiration op. Vi er også på Instagram, og vi vil elske at få dig med i vores madunivers her også! Vores Instragramprofil finder du lige  her. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven