Haydari
Forberedelsestid
20 minutterTilberedelsestid
20 minutterSamlet tid
40 minutterBeskrivelse
Den lækreste opskrift på haydari, som er en tyrkisk fetadip med bagte peberfrugter. Vi elsker at spise dippen til grøntsagsstænger eller i vores sandwiches. Hjemme ved os er denne dip altid en del af tapasbordet.
Ingrediensliste
- 2 stk. rød peberfrugt
- 250 g. fetaost
- 1 tsk. stødt spidskommen
- 2 fed hvidløg
- 0,5 tsk. chiliflager
- 0,5 bundt frisk persille
Fremgangsmåde
- Skær peberfrugt i kvarte stykker og læg dem på en bageplade med skindsiden opad.
- Bag dem ved 200 grader varmluft i cirka 25 minutter. Lad dem afkøle.
- Blend nu alle ingredienserne i en minihakker eller med en stavblender til den har den ønskede konsistens.
Den bedste opskrift på haydari
Den her dip… den er bare en af vores favoritter. Den er lavet på cremet feta som bliver blendet med bagte peberfrugter, hvidløg, persille og lækre krydderier. Har du endnu ikke prøvet at lave en haydari før, så bør du prøve det. Det vil du bestemt ikke fortryde.
Vi spiser ofte haydari til tapas, da det smager godt til alt slags brød. Derudover elsker vi det som dip til grøntsagsstænger eller som smørrelse i vores sandwich.
LÆS OGSÅ: Hjemmelavet hvidløgsmayo
Husk endelig at følg med på vores Facebookside, hvor vi lægger opskrifter og inspiration op. Vi er også på Instagram, og vi vil elske at få dig med i vores madunivers her også! Vores Instragramprofil finder du lige her. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!