Hindbærcoulis

Hindbærcoulis
Opskrift til portion Opskrift til 1 portion

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på hjemmelavet hindbærcoulis. En frisk hindbærsauce, som du kan servere som tilbehør til desserter og is.

Ingrediensliste

  • 225 g. frosne hindbær
  • 2 spsk. vand
  • 4 spsk. sukker

Fremgangsmåde

  1. Put ingredienserne i en lille gryde. Bring langsomt i kog og lad det koge i 5 minutter.
  2. Lad din coulis afkøle og blend den derefter til en ensartet coulis.
Bedøm denne ret

Opskrift på hindbærcoulis

Hindbærcoulis eller hindbærsovs smager lækkert som tilbehør til søde sager som is, desserter og meget mere. Det er i princippet blot hindbær, som bliver kogt med vand og sukker, som så bliver blendet til en cremet og lækker sauce. Du kan også bruge saucen til at dekorere en desserttallerken. Det er nemt og hurtigt selv at lave og kan sagtens laves dagen før det skal bruges.

Vi serverer ofte hindbærcoulis sammen med is. Det syrlige fra saucen smager nemlig godt til søde sager, da det giver godt modspil. Så hvis du er sådan en, hvor desserten ikke behøves at være sød med sød på, så er sådan en hindbærsovs nok lige noget for dig.

LÆS OGSÅ: Jordbærcoulis

Hindbærcoulis

Hindbærsauce opskrift

Den her hindbærsauce opskrift er super nem og lige til at gå til. Den er lavet på hindbær, men du kan sagtens bruge grundopskriften og så blot bytte hindbær ud med andre bær som jordbær, blåbær, brombær osv. Du kan også lave en blanding af flere slags bær. Det smager nemlig også super lækkert.

Kan jeg fryse den?
Jep, du kan sagtens fryse coulis ned. Put det i en plastikpose eller i en plastikbøtte, som kan tåle at komme i fryseren. Tag det så op nogle timer før det skal bruges, så det kan nå at tø op.

Hindbærcoulis

Kan jeg varme saucen?
Ja, du kan godt varme saucen op, så den bliver lun.

Hvad ville I servere hindbærcoulis til?
Den ville smage helt fantastisk til en hjemmelavet chokoladebrownie som den her. Du kan også servere den til vaniljeis sammen med en masse andre toppings.

Du kan også bruge den i lagkager. I stedet for at smøre lagkagen med syltetøj, så kan du bruge den her coulis. Du finder alle vores opskrifter på lagkager lige her.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar