Hvidløgsdressing

hvidløgsdressing opskrift
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på hjemmelavet hvidløgsdressing. Brug den til laks, til pizza, på kebab og til salat. Det er en super lækker dressing lavet på creme fraiche.

Ingrediensliste

 • 200 g. creme fraiche
 • 1 tsk. flormelis
 • 1 tsk. citronsaft
 • 1 fed hvidløg
 • 0,5 bundt purløg
 • salt/peber

Fremgangsmåde

 1. Skyl og hak purløg fint.
 2. Pres hvidløg i en hvidløgspresser.
 3. Rør alle ingredienserne sammen.
 4. Smag til med salt/peber og evt. lidt citronsaft.
 5. Sæt på køl indtil servering.
Bedøm denne ret

Nem opskrift på hjemmelavet hvidløgsdressing

Hjemmelavet hvidløgsdressing er én af vores absolut yndlings dressinger. Den er så god til salat, ovenpå pizza, til kebab og meget mere! Den er lavet hovedsageligt på creme fraiche og så er der masser af friskhakket purløg i. Du kan dog også sagtens bruge persille eller dild, hvis du har det i stedet.

LÆS OGSÅ: Hjemmelavet hvidløgsolie

hvidløgsdressing opskrift

Hjemmelavet hvidløgsdressing

En hjemmelavet dressing er så god og så nem at lave. Vi har næsten altid en bøtte creme fraiche i køleskabet, så vi altid kan røre en hurtig dressing sammen. Det er selvfølgelig ikke lige så nemt som en købedressing, men du slipper altså for alle tilsætningsstofferne og alt den sukker, som de ofte er proppet med.

En lækker dressing til laks

Det er specielt også en rigtig god dressing til laks. Sådan et stykke varmrøget eller røget laks og så en klat hvidløgsdressing – det smager altså bare skønt!

Husk endelig at følg med på vores Facebookside, hvor vi lægger opskrifter og inspiration op. Vi er også på Instagram, og vi vil elske at få dig med i vores madunivers her også! Vores Instragramprofil finder du lige  her. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Skriv en kommentar