Indbagt kylling med pikant Indbagt kylling i butterdej Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 25 minutter Samlet tid 35 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på indbagt kylling med pikantost i butterdej. Kylling i butterdej smager super skønt og denne opskrift på 3 ingredienser må du bare prøve. Ingrediensliste 200 g. kyllingebryst 50 g. pikant flødeost salt 1 pk. butterdej 1 stk. æg Fremgangsmåde Skær kylling i tern. Rul butterdejen ud og del i 4 firkanter. Smør pikant på halvdelen af butterdejspladen. Fordel kyllingen oven på pikantosten (kyllingen skal ikke steges inden). Drys med lidt salt og peber. Klem kanterne sammen og vend pakken, så lukningen vender nedad. Pensl med sammenpisket æg. Bages i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i 20-25 minutter eller indtil de er gyldne og sprøde på toppen. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på indbagt kylling med pikantost Her får du en super nem, lækker og spændende opskrift på indbagt kylling i butterdej og med pikantost. En nem opskrift på kun 3 ingredienser! Det bliver altså ikke nemmere. Det er en anderledes, nem og spændende måde at lave kylling på. Du pakker blot den rå kylling ind i butterdej sammen med pikantost og så bages det i ovnen. Du skal ikke engang forstege kyllingen eller noget. Det kan altså klares på under 10 minutter og så skal det bare bages i ovnen. LÆS OGSÅ: Indbagt laks Kylling i butterdej Er vi ikke enige om, at nærmest alt i butterdej smager godt? Derfor er denne kylling i butterdej ingen undtagelse. Vi har brugt en pikant flødeost, men du kan også sagtens bruge en anden slags flødeost. Vi kan anbefale den med urter eller den med hvidløg. Det smarte ved at bruge flødeost med smag er, at du er fri for selv at krydre det med krydderier. Indbagt kylling i butterdej Den her indbagte kylling i butterdej er én af vores yndlings måder at lave kylling på, når det skal være super nemt. Det bliver simpelthen ikke nemmere og kan serveres til en simpel salat. Hvad kan jeg servere til indbagt kylling? Faktisk serverer vi næsten altid en eller anden form for salat til, da det ellers godt kan blive lidt tungt. Her kan vi anbefale en simpel tomatsalat med feta og persille. Du kan også servere en sød og lækker melonsalat til. Den er rigtig gode til mad, som er lidt tungt i det. Følg med på de sociale medier Følger du med på vores Facebookside? Hop endelig ind og følg med i vores madunivers. Her vil du få daglig inspiration til søde sager, sundere alternativer, lækre og nemme aftensmadretter og meget mere.
Hej jeg har lige et spørgsmål Er kyllingebrystet kogt eller ukogt når det lægges på butterdejen Venligst Lis Svar
Hej Lis Det er ukogt, men du kan også godt stege eller koge det inden. Det bliver dog stegt i selve butterdejspakken, så det er ikke nødvendigt 🙂 Knus Svar
Hej Tine Det kommer an på om man bruger de pakker fra frost eller de der store stykker, man kan købe i køleafdelingen mange steder. Hvis det er dem fra frost, så ruller vi dem en smule ud 🙂 Knus Svar
Hej – hvor længe tror I, de vil kunne holde sig i køleskab, når de er lavet? Hvis man nu har nogle tilovers 😁 Svar
Smagte rigtigt dejligt. Bagte fire stk, to gemte jeg til dagen efter, placerede dem på bagepapir i et ildfast fad, og alufolie som låg, satte dem på køl, varmede dem i ovn ved 200 grader ca. 20 minutter, smagte faktisk lige så godt som første dag. 😋 Svar
Hej Susanne, Det lyder bare skønt! Og tak for tip med at, at man sagtens kan varme dem igen og at de bliver lige så fine 😀 Kh Svar