Tomatsalat med feta og rødløg

Nem opskrift på tomatsalat med feta og rødløg
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på tomatsalat med feta, rødløg og persille. Den er derudover toppet med olivenolie, salt og friskkværnet peber. En nem og lækker salat.

Ingrediensliste

 • 5 stk. tomat
 • 20 g. rucola
 • 50 g. fetaost
 • 1 stk. rødløg
 • 0,25 bundt frisk persille
 • 2 spsk. olivenolie
 • salt/peber

Fremgangsmåde

 1. Skyl rucola og anret det på bunden af et fad eller tallerken.
 2. Skær tomater i skiver. Placer dem ovenpå rucola.
 3. Smuldr feta udover tomaterne.
 4. Hak persille fint.
 5. Hak rødløg i tern.
 6. Top med olivenolie, rødløg, salt/peber og friskhakket persille ovenpå.
 7. Server med det samme eller sæt på køl indtil servering.
Bedøm denne ret

Nem opskrift på tomatsalat med feta og rødløg

Her finder du opskriften på den lækreste tomatsalat toppet med cremet feta, rødløg og persille. Det er bare en super nem og simpel salat, som er perfekt som tilbehør til de fleste retter. Vi synes den passer helt perfekt ind i en skøn sommermiddag hvor det jo hører sig til at servere en lækker salat. Server eventuelt tomatsalaten til nogle skønne Bagte kartofler med hvidløgssmør sammen med de lækreste Græske frikadeller med fetaost og måske en frisk hjemmelavet Creme fraiche dressing. Så har du en helt fantastisk og lækker sommermiddag til de hyggelige middage på terrassen eller altanen.

Denne salat kan også sagtens serveres til en hyggelig tapasaften eller hvis du måske mangler en skøn og simpel salat til en større buffet. Det er én af vores yndlingssalater, da den bare er super nem og så smager den bare virkelig godt og friskt og er ikke mindst super cremet.

LÆS OGSÅ: Waldorfsalat

Nem opskrift på tomatsalat med feta og rødløg

Salat med tomat og feta

Sådan en god tomatsalat går man altså aldrig galt i byen med. Ofte laver man tomatsalat med mozzarellaost, men her har vi altså valgt at bruge en lækker feta, hvilket vi synes smager mindst lige så godt. Især hvis man køber en god og cremet fetaost. Gerne én af dem der, hvor man selv skal rive dem fra hinanden. Så bliver det altså bare ikke bedre!

Tomatsalat med rødløg

Denne opskrift bringer simpelthen bare den helt rigtige forårs- og sommerstemning hos os i køkkenet, når vi laver den. Denne opskrift understreger altså bare, at det ofte er nogle af det mest simple, der smager aller bedst. Den er helt perfekt til de dage hvor det bare skal være nemt, men alligevel super velsmagende og delikat. Salaten giver de mest friske fornemmelser med den lækreste blanding af cremet feta, saftige tomater og ikke mindst de smagfulde rødløg samt rucola som giver prikken over i’et.

Følg med på de sociale medier

Følger du med på vores Facebookside? Hop endelig ind og følg med i vores madunivers. Her vil du få daglig inspiration til søde sager, sundere alternativer, lækre og nemme aftensmadretter og meget mere.

Skriv en kommentar