Kanelsnegle muffins Kanelsnegle muffins Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 stk. Opskrift til 12 stk. Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 35 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på lækre og svampede kanelsnegle muffins. De lækreste små kager fyldt med kanelremonce og glasur på toppen. Ingrediensliste Kagedej 2 æg 1 tsk. vaniljesukker 100 g. sukker 0,5 dl. raps- eller solsikkeolie 2,5 dl. mælk 1 tsk. bagepulver 250 g. hvedemel Kanelremonce 100 g. brun farin 50 g. smør 3 tsk. stødt kanel Glasur 80 g. flormelis 15 g. bagekakao 3 spsk. vand Fremgangsmåde Opvarm ovnen til 180 grader alm. ovn. Pisk alle ingredienserne til kagedejen i en røremaskine eller med en elpisker. Rør ingredienserne til remoncen sammen med fingrene i en anden skål. Rør 1/2 af remoncen i kagedejen og fordel dejen i 12 muffinsforme. Fordel det resterende remonce ovenpå dine muffins. Bag dem i 20-25 minutter. Lad dem afkøle lidt. Bland ingredienserne til glasuren i en skål og smør det derefter på dine muffins. Top evt. med hasselnødder. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på kanelsnegle muffins Hvis du har lyst til at prøve en ny udgave af kanelsnegle, så kan vi anbefale de her kanelsnegle muffins! Lækre og svampede muffins, som er inspireret af den lækre snegl, som er fyldt med kanel og remonce. Den er lavet uden gær og er i stedet lavet på en simpel kagedej, hvor man så fylder kanelremonce i. Det er den perfekte eftermiddagskage eller kage til kaffen. Det er også en kage, som du nemt kan tage med som kollegakage, klassens time kage og så kan den også laves som en del af en større kagebuffet. Det er nemlig det geniale ved muffins og cupcakes, da de jo er portionsanrettet. LÆS OGSÅ: Svampede chokolademuffins Muffins med kanel Det er nogle super lækre muffins, som laves med kanel og remonce. Du kan også sagtens tilsætte lidt ekstra til dem, som eksempelvis æbler eller pærer skåret i tern. Ellers er de også gode, som de er. Det er i hvert fald et super alternativ til almindelige kanelsnegle, hvis du virkelig bare har lyst til noget med kanel og du ikke har gær. De her muffins er nemlig lavet med bagepulver, som vi stort set altid har i huset. Udover kanelremoncen, så bliver de her muffins også toppet med brun glasur på toppen, som en ægte kanelsnegl jo helst skal. Du kan dog sagtens udelade dette, hvis du synes, at det bliver for sødt med sødt på med glasur også. De smager også rigtig godt uden! Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Hvor ser de lækre ud,det skal jeg vist prøve. Men vil ikke ret gerne have mine fingre med i blandingen. hi hi. Glæder mig til at prøve opskrift og tak for at du deler de skønne opskrifter. hilsen Ulla Svar
Hej Jeanette, De er klart bedst, når de lige er bagt. Vi har ikke prøvet at fryse dem 🙂 Måske de vil blive lidt tørre af det. Kh Svar
De lykkedes slet ikke for mig. Klumpen med remonce faldt til bunds i formene og den hvide dej blev gummiagtig da de var bagt – en lidt træls bage oplevelse 🤔 Svar
Hej Heidi, Det lyder meget mærkeligt. Byttede du nogle ingredienser ud eller gjorde noget anderledes end i opskriften? 🙂 Kh Svar
Børnene spurgte igår om vi kunne bage muffins – Dette var den eneste opskrift hvor vi havde alle ingredienserne hjemme . Hurtig , simpel og nem opskrift , det kan man som børnefamilie godt lide 👌🏻 Og vil bare sige … Ungerne ELSKEDE dem ! – Vi glemte at pakke dem væk igår , så de stod stadig fremme til morgen , og virkede ikke til at være blevet tørre , så efter morgenmaden røg der endnu en muffins ned 😉 Tak for denne lækre simple opskrift 🙏🏻 Svar