Karamelliserede løg

karamelliserede løg
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på karamelliserede løg, som du kan bruge som tilbehør til aftensmaden. Server dem til en hakkebøf eller i burger.

Ingrediensliste

  • 40 g. smør
  • 3 stk. løg
  • 1 tsk. salt
  • 2 spsk. sukker

Fremgangsmåde

  1. Skræl løg og skær i tynde skiver.
  2. Opvarm en pande og smelt smør.
  3. Tilsæt løg, salt og sukker. Lad det sautere 7-10 minutter ved middel varme til de begynder at karamellisere. Det er meget vigtigt, at de ikke får for høj varme.
  4. Smag dem evt. til med mere salt.
  5. Tag panden af blusset.
  6. Server de karamelliserede løg til en hakkebøf eller i en lækker, hjemmelavet burger.
Bedøm denne ret

Opskrift på karamelliserede løg

Nemme, lækre karamelliserede løg, som du kan servere som tilbehør til aftensmaden. De smager helt fantastisk til en omgang hakkebøffer eller som fyld i hjemmelavet burger. Samtidig er det bare super nemt at lave selv, da det blot kræver løg og lidt sukker.

Samtidig er det vigtigt, at løgene ikke bliver stegt ved alt for høj varme, da de skal have lov til at simre ved lav varme for at karamellisere ordentligt.

LÆS OGSÅ: Æblechutney

karamelliserede løg

Bløde løg opskrift

Der er intet som en omgang bløde løg. De kan som sagt bruges til hakkebøffer, mørbradbøffer og meget mere. Det her er en meget simpel grundopskrift, som du sagtens kan tilføje lidt ekstra ting til. Prøv at tilføje lidt chili for at give dem lidt ekstra bid.

Løgene skal helst laves lige inden servering. Alternativt kan de laves på forhånd og så varmes op ved lav varme igen inden servering.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar