Karrysalat med æble Karrysalat med æble Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 5 minutter Samlet tid 15 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på en smagfuld karrysalat med æble til sild blandt andet. Imponer dine gæster og lav din egen hjemmelavet karrysalat. Den smager bedre, selvom den ikke er som den gammeldags variant, æblerne giver nemlig den en friskhed, som passer rigtig godt til silden. Ingrediensliste 80 g. mayonnaise 80 g. creme fraiche 2 tsk. karry 0,5 stk. æble 40 g. syltede agurker 0,5 bundt purløg 2 stk. kogt æg 0,5 tsk. flormelis salt/peber Fremgangsmåde Rør mayonnaise sammen med creme fraiche, karry og flormelis. Hak syltede agurker og purløg fint. Tilsæt det til dressingen. Hak æble og hårdkogt æg i små tern. Smag til med salt og peber. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på karrysalat med æble En nem opskrift på hjemmelavet, smagfuld karrysalat. Den er piftet op med frisk æble, som giver et lækkert frisk pust til den almindelige karrysalat. Karrysalat spises normalt til sild og denne variant er en af de faste retter til vores årlige påskefrokost. Det er tilbehør, som absolut ikke må mangle til de marinerede sild. En anden ting, som også er en del af vores mad-orgie til påske, er dette lækre hjemmebagte franskbrød. Her plejer vi at få enten varm leverpostej eller hjemmelavet rejesalat til. Til at slutte hele gildet af, så plejer de mindste i familien at skulle ud i haven og finde små påskeæg. LÆS OGSÅ: Fiskelagkage Lav din egen karrysalat til påskefrokosten Der er altså intet som lige at bikse sådan en hjemmelavet karrysalat sammen til påskefrokosten eller julefrokosten. Det vil helt sikkert falde i god jord hos de fleste og lige give et par ekstra point. Oven i købet, så er det slet ikke svært at lave selv og det smager skønt med lidt æble i. Det giver en super frisk salat, som passer perfekt til den gode sild. Kan jeg lave den på forhånd? Ja, det kan du sagtens. Jo længere tid den får lov til at trække, jo flottere en farve får den også. Hvis den bliver lidt for tynd efter at have trukket, så kan du tilsætte lidt ekstra mayonnaise for at gøre den tykkere. Du kan evt. også holde lige igen med creme fraichen og så i stedet blande lidt ekstra af det i inden servering. Det er nemlig altid nemmere at gøre den tyndere fremfor at skulle gøre den tykkere. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.