Kofta med kylling Kofta med kylling Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 30 minutter Tilberedelsestid 25 minutter Samlet tid 55 minutter Del Pin Print Beskrivelse Kofta med kylling og masser af krydderier og friske krydderurter. Smagfulde krydrede spyd lavet af hakket kylling. Ingrediensliste 500 g. hakket kylling salt 1 stk. løg 2 fed hvidløg 2 tsk. paprika 1 tsk. stødt spidskommen 0,5 bundt frisk persille 0,5 bundt frisk dild peber 2 spsk. raps- eller solsikkeolie Læg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.com Fremgangsmåde Pil løg og riv fint på rivejern. Hak dild og persille fint. Rør farsen sej med salt. I en stor skål røres alle ingredienserne godt sammen. Stil farsen på køl i en halv times tid. Opvarm ovn til 200 grader varmluft. Kom bagepapir i en bradepande og kom farsen heri. Brug en dejskraber til at trykke farsen ud i en stor firkant i cirka 2 cm. højde. Brug nu dejskraberen til at dele farsen i lange strimler på 2-3 cm. tykkelse. Man kan evt. sætte et spyd i. Pensl med olie. Bag dem i 20 cirka 20 minutter. Lås skærm Opskrift på kofta med kylling Her får du en nem og lækker opskrift på kofta med kylling, krydderier og friske krydderurter. Kofta eller köfte er en klassisk ret i det tyrkiske køkken, som ofte serveres på spyd. Spydene kan steges, grilles eller som her, bages. De laves ofte med lam eller oksekød, men man kan altså også sagtens lave dem på kylling, som vi har gjort her. Kyllingen røres med masser af krydderier og friske krydderurter, som giver dem masser af smag. Server dem til fladbrød, pitabrød eller til en lækker salat. På mange måder minder det jo om frikadeller, da de også røres som en fars. Forskellen er blot, at der i kofta med kylling kommer masser af krydderier og smagsgivere som spidskommen, paprika, hvidløg og løg i. Nu har vi bagt dem her i ovn, men lige om lidt finder vi grillen frem igen og så er vi sikre på, at vi skal grille kofta til sommermaden. LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter med hakket kylling her Köfte med kylling De her köfte med kylling er lavet på hakket kyllingefars. Man kan også bruge kyllingebryst, som man blender i en foodprocessor. Og er man ikke til kylling, så kan de også laves med lam eller oksekød. De her köfte er forholdsvis milde i smagen, men vil man gerne have lidt mere power i dem, så kan man komme lidt cayennepeber eller chili i også. Prøv at servere dem til en omgang marokkansk couscous. Så får du altså et powerhouse af en aftensmad, hvor der er fuld knald på smag. Server med en yoghurtdressing til, så er det lige prikken over i’et og alletiders hverdagsaftensmad. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.