Koldskål Koldskål Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 0 minutter Samlet tid 10 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på koldskål lavet med kærnemælk og æg. Server med kammerjunker og evt. jordbær. Det er en skøn sommerdessert, som kan spises alle timer på døgnet. Ingrediensliste 3 stk. æggeblomme 80 g. flormelis 2 tsk. vaniljesukker 1 liter kærnemælk 6 dl. tykmælk 1 stk. økologisk citron Fremgangsmåde Pisk æg, flormelis og vaniljesukker luftigt og hvidt. Tilsæt kærnemælk og tykmælk. Her kan du istedet også bruge ymer, tykmælk, creme fraiche, skyr eller andet surmælksprodukt. Smag til med citronsaft og evt. lidt citronskræl, alt efter dine egne smagsløg. Rør det hele godt rundt. Dæk med husholdningsfilm og sæt på køl indtil servering. Det kan holde sig i køleskabet i 2-3 dage. Server med kammerjunkere og evt. jordbær. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på koldskål Koldskål er en skøn sommerklassiker. Serveret med kammerjunker og jordbær, så er det altså en vinder her i sommervarmen. Man kan vælge den nemme løsning og købe en færdiglavet koldskål, men det er faktisk super nemt at lave det selv. Så smager man den blot til med citron efter ens egne smagsløg. Man kan også udelade citronen helt eller erstatte med limesaft. Det smager også super lækkert. Den her opskrift er med kærnemælk og surmælksprodukt i form af enten natural yoghurt, tykmælk, creme fraiche eller skyr. Og hvis du ikke ved hvad du skal bruge resterne på, så kan vi anbefale at bage disse kærnemælksboller. LÆS OGSÅ: Jordbærtrifli islagkage Koldskål med æg Koldskål er bare så lækkert, når det er hjemmelavet. Det minder os om vores barndom, hvor vi hver sommer fik en hjemmelavet en af slagsen med masser af kammerjunker (som selvfølgelig ikke bliver knust) og danske jordbær fra haven. Det er bare et skønt sommerminde. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.