Koteletter i cremet sauce med spinat og soltørrede tomater

Koteletter i cremet sauce med spinat og soltørrede tomater
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

20 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

Opskrift på koteletter i cremet sauce, som er en skøn hverdagsret til aftensmad. Det er lidt ligesom koteletter i fad, det hele laves blot i pande.

Ingrediensliste

  • 500 g. svinekoteletter
  • 2,5 dl. madlavningsfløde
  • 2 stk. løg
  • 3 fed hvidløg
  • 50 g. frisk spinat
  • 35 g. soltørrede tomater
  • 2 tsk. paprika
  • 1,5 dl. vand
  • 1 stk. hønsebouillonterning
  • salt/peber
  • 125 g. bacon i skiver

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 190 grader varmluft. Placer bacon på en bageplade beklædt med bagepapir.
  2. Bag bacon i ovnen i ca. 10-15 min. indtil det er færdigstegt. Tag det ud af ovnen og lad det køle af.
  3. Skræl løg og hvidløg og hak fint.
  4. Krydr koteletterne med salt, peber og paprika.
  5. En pande varmes op med enten margarine eller olie.
  6. Steg koteletterne godt af, så de får god farve på begge sider. Tag dem herefter af panden og læg dem på en tallerken.
  7. Til den varme pande tilsættes lidt mere fedtstof og så tilsættes løg og hvidløg.
  8. Lad det sautere, indtil løgene bliver “gennemsigtige”.
  9.  Tilsæt herefter 1,5 dl. vand og én smuldret bouillionterning. Rør rundt, så bouillionterningen opløses.
  10.  Tilsæt madlavningsfløde. Rør det hele godt rundt. Tilsæt 2 håndfulde skyllet spinat og drænede soltørrede tomater. Smag til med salt og peber.
  11. Placer nu koteletterne tilbage i panden. Lad det hele simre ved lav varme i ca. 5-8 min.
  12.  Til sidst fordeles bacon på toppen.
  13. Server med ris eller bagte små kartofler.
Bedøm denne ret

Koteletter i cremet sauce med spinat og soltørrede tomater

Opskrift på koteletter i en cremet sauce med soltørrede tomater, frisk spinat og sprød bacon. Det her smager bare så drønlækkert! Og det er hurtigt gået hen og er blevet en hverdagsfavorit til aftensmad. Det tager nemlig under 1 time at lave og så kræver det ikke mange ingredienser. Det er nem aftensmad, om man er 1, 2 eller en hel familie.

LÆS OGSÅ: Pikante koteletter i fad 

Koteletter i cremet sauce med spinat og soltørrede tomater

Koteletter på pande i sauce

Vi elsker at tilberede koteletter på pande i en lækker sauce. Når man laver dem på den her måde, så undgår man tørre koteletter. Svinekoteletterne får lov til at suge noget af saucen og det gør dem super saftige og fyldt med smag.

Den her opskrift er med spinat, soltørrede tomater og sprød bacon. Det er bare en super lækker kombination, men du kan også sagtens tilføje andre grøntsager eller bytte nogle af dem ud. Det ville blandt andet også være super lækkert med squash, peberfrugt eller blomkål i.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar