Kylling i sur-sød sovs Kylling i sur-sød sovs Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 20 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 40 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på hjemmelavet kylling i sur-sød sovs, som man får det i en china box. Det er nemt at lave selv og smager så godt! Ingrediensliste Fyld 600 g. kyllingebryst 2 stk. rød peberfrugt 3 stk. gulerod 230 g. minimajs på dåse 200 g. ananasringe på dåse Sur-sød sovs 1,5 dl. ananassaft 3 spsk. sweet chilisauce 1 spsk. eddike 1 tsk. tomatpure 1 spsk. sojasauce 3 spsk. vand 1 spsk. majsstivelse Andet 400 g. ris 0,5 bundt forårsløg Fremgangsmåde Kog ris efter pakkens anvisning. Rør ingredienserne til sur-sød sovsen (ananassaften tages fra dåsen med ananasringe) sammen i en skål. Skær kylling i store tern. Opvarm en pande eller en wokgryde med lidt fedtstof. Steg kylling og kom salt på. I mellemtiden skæres peberfrugt, babymajs, gulerødder og ananas i tern. Tilsæt grøntsagerne og steg det kort. Tilsæt nu sur-sød sovsen og lad det simre i 10 minutter. Sørg for at røre godt rundt i det. Smag til med salt og evt. sukker. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på kylling i sur-sød sovs Her får du opskriften på en super nem omgang kylling i sur-sød sovs serveret med ris. Nu kan du nemlig lave din helt egen omgang sur-sød kylling, som man kan købe den ved diverse china take-aways. Det er nemlig slet ikke så svært at lave og så kan man jo bruge præcis de grøntsager, som man har lyst til. I vores opskrift har vi brugt kylling, peberfrugt, minimajs og gulerødder. Det synes vi smager super lækkert! Kylling i sur-sød sovs er en perfekt hverdagsret. Den er nemlig nem og hurtig at lave og selve saucen er også rigtig simpel. Og når først du har prøvet at lave sådan en omgang her selv, så er vi næsten sikre på, at det nok skal blive en favorit. Især hvis du elsker kinesisk mad. LÆS OGSÅ: One pot thaisuppe Kylling i sur-sød sauce med ris Vi serverer vores kylling med en omgang kogte ris, men du kan også sagtens servere den med nudler. Skal det være lidt sundere, så kan vi også anbefale at bruge brune ris eller blomkålsris, hvis det også skal være kalorielet. Kan jeg lave det med andet end kylling? Ja, det kan du sagtens. Du kan også lave det med oksekødsstrimler, svinekød som mørbrad skåret i tynde skiver eller store tigerrejer. Her får du blot en rigtig god grundopskrift på selve saucen og så kan du bruge lige præcis det kød, som du bedst kan lide. Du kan også blot udelade kødet og lave det som en vegetarisk udgave. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.