Kyllingebøffer med krydderurter Kyllingebøffer med krydderurter Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 stk. Opskrift til 6 stk. Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på kyllingebøffer med krydderurter, hvidløg og havregryn. Smagfulde bøffer lavet på hakket kylling. Ingrediensliste 400 g. hakket kylling 1 stk. løg 2 fed hvidløg 0,5 bundt frisk persille 0,5 bundt frisk basilikum 1 tsk. paprika 1 stk. æg 1 dl. mælk 4 spsk. havregryn salt/peber Fremgangsmåde Hak løg, hvidløg og krydderurterne fint til farsen til kyllingebøfferne. Kom alle ingredienserne til farsen op i en skål. Rør det hele godt sammen, så ingredienserne er rørt godt ud og du har en ensartet fars. Hvis den er lidt for våd, så tilsæt lidt ekstra havregryn (pas på ikke at tilføje for meget, da de omvendt også kan blive tørre). Varm en pande op med fedtstof. Form bøffer af farsen og steg dem på panden. De skal have ca. 5-7 minutter på hver side. Tag dem af panden og server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på kyllingebøffer med krydderurter De lækreste kyllingebøffer med krydderurter, som er lavet på hakket kylling, frisk persille, basilikum samt løg og hvidløg. De er så gode og nemme at lave, og så kan de spises til aftensmad eller frokost. De kan blandt andet serveres med ovnbagte fritter og tzatziki, som vi har gjort her. Ellers kan de også kommes i en burger, i pitabrød eller serveres som tilbehør til pastasalat. Lige nu så er hakket kylling billigere end både oksekød og grisekød. Så for at spare lidt på madbudgettet, så har vi ofte købt hakket kylling i stedet for. Hakket kylling fungerer jo egentlig på samme måde som eksempelvis hakket grisekød. Det smager godt i frikadeller, bøffer og kan også bruges i gryderetter, lasagne osv. LÆS OGSÅ: Klik her og se alle vores opskrifter på kyllingefrikadeller Bøffer af hakket kylling Vi har valgt at kalde dem for bøffer, men det kan også kaldes en frikadelle. Det er bare en lidt større frikadelle end hvad vi normalt ville lave, så derfor blev det altså til en bøf i stedet for. De smager bare hammergodt. Især pga. de friske krydderurter, som bare altid kan løfte smagen til andre højder. Hvis du ikke har persille eller basilikum, så kan du også bruge dild eller purløg, eller blot bruge en slags krydderurt. Du kan også rive lidt gulerod der i eller bruge forårsløg, finthakket porre eller noget i den stil for at få mere grønt i dem. Man kan lige så godt snige grønt ind de steder, hvor det kun gør resultatet endnu bedre. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.