Kyllingekødboller i karry med grøntsager × Kyllingekødboller i karry med grøntsager Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutterTilberedningstid 20 minutterSamlet tid 30 minutter Del Pin Print BeskrivelseNem og lækker opskrift på kyllingekødboller i karry med grøntsager. En smagfuld omgang boller i karry med kylling og kokosmælk.IngredienslisteKyllingekødboller 400 g. hakket kylling (fra De Danske Familiegårde) 1 stk. løg 2 fed hvidløg 4 spsk. havregryn 1 dl. mælk 1 stk. æg salt/peberKarrysovs 2 tsk. karry 400 g. gulerod 1 stk. rød peberfrugt 125 g. sukkerærter 400 ml. kokosmælk 1 stk. hønsebouillonterning salt/peberAndet 320 g. ris 0,3 bundt frisk korianderLæg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.comFremgangsmådeHak løg og hvidløg fint.I en skål røres kyllingefars, løg, hvidløg, havregryn, mælk, æg, salt og peber godt sammen til du har en fast og sammenhængende fars. Sæt til side.Skræl gulerødder og skær i mønter.Skær peberfrugt i strimler og halver sukkerærter på langs.Opvarm en pande ved middel-høj varme.Kom fedtstof på panden og begynd at forme små kyllingekødboller og kom på panden. Steg dem godt af på begge sider.Når kødbollerne er færdigstegte lægges de til side.På panden kommes lidt nyt fedtstof på sammen med karry. Lad det stege i ca. 1 minut.Tilsæt dernæst gulerødder, peberfrugt og sukkerærter. Lad dem sautere kort.Hæld nu kokosmælk på panden og lad det simre.Smuldr hønsebouillonterning i (den skal ikke opløses i vand inden). Rør det godt ud.Kom nu kødbollerne tilbage i saucen. Lad det hele simre ved lav/middel varme i 10-15 minutter.Kog ris efter pakkens anvisning.Server kyllingekødbollerne med ris, grøntsager, sauce og frisk koriander på toppen.Lås skærmReklame: Opskriften er lavet i samarbejde med De Danske FamiliegårdeOpskrift på kyllingekødboller i karry med grøntsagerI samarbejde med De Danske Familiegårde får du her opskriften på den lækreste omgang kyllingekødboller i karry med grøntsager og kokosmælk. Kødboller lavet på hakket kylling, som er stegt af på pande, inden der kommes forskellige grøntsager, karry og kokosmælk ved. Det giver sådan en dejlig og nem hverdagsret, hvor man kan bruge præcis de grøntsager, som man har lyst til. En ret med masser af fylde og forskellige teksturer. Vores børn elsker, når vi skal have de her små kyllingekødboller. De er gode i en ret som denne, men er også gode til boller i karry eller i en svampesauce. De kan bruges til så mange forskellige retter.Til kyllingekødbollerne har vi brugt hakket kylling fra De Danske Familiegårde. Det er lavet ud af både lårkød, så du får altså smagfuldt kød. Desuden er det danske gårdkyllinger, som er langsomtvoksende, hvilket vil sige, at de vokser i et naturligt tempo. Vi spiser selv en del hakket kylling i hverdagen, da det er så nemt at bruge i mange forskellige retter. I disse tider, hvor andet hakket kød er blevet dyrt, så er det altså nemt at bytte kødet ud med hakket kylling i mange retter. Desuden er det også et fedtfattigt alternativ, som samtidig smager rigtig godt. Det kan blandt andet bruges til kødsauce, kyllingeboller i karry, butter chicken kødboller og kyllingefrikadeller.LÆS OGSÅ: Salatbowl med kyllingespyd Boller i karry med kylling og kokosmælkDet er den lækreste omgang boller i karry med kylling og kokosmælk. Det er et godt bud på en anderledes omgang boller i karry. Hvis du ikke er vild med, at man koger kødbollerne, så er denne version her måske lige noget for dig. Her steges kødbollerne nemlig, så de får en god stegeskorpe. Det giver også kødbollerne en anden tekstur. Kødbollerne smager skønt sammen med den milde karrysauce og de sprøde grøntsager. Det er bare en god hverdagsret, som hele familien elsker. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.