Lakseruller

Lakseruller
Opskrift til personer Opskrift til 6 personer

Forberedelsestid

0 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Nem og hurtig opskrift på lakseruller med flødeost og røget laks. En sikker vinder på tapasbordet, til påskefrokost osv.

Ingrediensliste

 • 4 stk. tortillapandekager
 • 125 g. hvidløgsflødeost
 • 200 g. røget laks
 • 50 g. blandet salat
 • 1 bk. karse

Fremgangsmåde

 1. Læg tortillapandekagerne ud.
 2. Smør dem med flødeost (her kan du bruge præcis den flødeost, som du bedst kan lide).
 3. Fordel så salat udover det hele og så skiver af røget laks. Rul pandekagerne stramt sammen.
 4. Skær evt. enderne af og skær så små stykker. Kom evt. en lille pind eller lignende i, hvis de har svært ved at holde formen.
 5. Anret på fade med salat i bunden. Kom karse over eller evt. på rullerne.
 6. Server med det samme eller sæt på køl indtil servering.
Bedøm denne ret

Opskrift på lakseruller

De her lakseruller er så nemme at lave! De består af ganske få ingredienser. Tortillapandekager, røget laks, flødeost og lidt salat. Det bliver ikke nemmere. Så hvis du mangler en lille ide til tapasbordet eller til påskefrokosten i år, så er lakserullerne altid en god idé. Vi har lavet dem lige så længe, som vi kan huske. Det er sådan en god lille hapser eller appetizer med laks, som hverken kræver lang tid eller mange ingredienser. Sådan en lille hapser, som man kan bikse sammen på nul komma fem.

Nu nærmer påsken sig også og måske du allerede er ved at planlægge årets påskefrokost. I år kører vi lidt et tapastema til vores påskefrokost. Det bliver med små anretninger, masser af dyppelse, lækre salater og noget godt brød til. Og vi skal helt sikkert servere de her ruller med laks.

LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter og ideer til tapas her

Lakseruller

Tortillapandekager med røget laks

Det er de nemmeste tortillapandekager med røget laks og flødeost. Vi har som sagt brugt hvidløgsflødeost, men du kan bruge præcis den flødeost, som du bedst kan lide. Du kan også bruge en naturel variant og så komme friske krydderurter i selve flødeosten. Det smager også virkelig godt og giver noget andet end hvis man blot bruger en med smag. Rullerne kan også sagtens laves på forhånd og så lægges i et fad på køl. Så skæres de blot ud inden servering. Når de får lov til at ligge og trække lidt, så holder de også formen bedre, når de skæres ud.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar