Leche y leche

Leche y leche
Opskrift til person Opskrift til 1 person

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på den spanske Leche Y leche, som er kaffe med mælk og kondenseret mælk. En sød kaffe, som er perfekt til eftermiddagen.

Ingrediensliste

  • 1 glas færdiglavet kaffe
  • 40 g. kondenseret mælk

Fremgangsmåde

  1. Hæld kondenseret mælk i et glas.
  2. Hæld færdiglavet kaffe oveni. Tilføj eventuelt almindelig mælk efter behov.
Bedøm denne ret

Opskrift på Leche y leche

“Leche y leche” er spansk og oversat til dansk betyder det “mælk og mælk”. Så hvis du godt kan lide kaffe med mælk, eller måske bare trænger til lidt sødt, så skal du helt sikkert prøve denne kaffe. Den er nem, hurtig og simpel at lave. Alt der skal bruges til denne opskrift er kondenseret mælk, en kop frisklavet kaffe og din fortrukne mælk. Skal kaffen serveres for gæster, så start med at komme den kondenseret mælk i. På den måde har du de flotte lag ved servering. Leche y leche kan nemt nydes for sig selv som en lidt sødere eftermiddagskaffe eller til en lækker frisk hjemmelavet dessert. I Spanien får man den ofte ude på caféer, når man mødes over en kop kaffe eller har brug for et hvil i den travle hverdag.

LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores opskrifter på kager

Leche y leche

Brug resten af den kondenseret mælk

Selvom leche y leche smager godt, så når du næppe at tømme dåsen med det samme. For at undgå madspil og for at prøve endnu flere skønne opskrifter her i vores madunivers, så kan du med fordel bruge den kondenseret mælk til hjemmelavet chokoladefudge, karameller, nem hjemmelavet bounty eller vores super nemme Daim is på 3 ingredienser.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar