Løgsuppe Løgsuppe Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 25 minutter Samlet tid 35 minutter Del Pin Print Beskrivelse En nem og hurtig opskrift på cremet, fransk løgsuppe med ostebrød. En billig, hverdagssuppe med løg, som er lavet uden kød. Ingrediensliste Løgsuppe 400 g. løg 2 fed hvidløg 0,5 tsk. tørret timian 1 tsk. sukker 5 dl. vand 0,5 stk. hønsebouillonterning 0,5 tsk. chiliflager salt/peber Ostebrød 2 skiver ciabatta 2 spsk. raps- eller solsikkeolie 1 fed hvidløg 75 g. frisk mozzarella 0,25 bundt frisk timian Fremgangsmåde Skær løg i tynde skiver. Hak hvidløg fint. Opvarm en gryde med lidt olie. Sauter løg med timian, chiliflager og salt. Tilsæt sukker og lad dem karamellisere lidt. Tilsæt vand og bouillonterning og lad suppen koge op i 5 minutter. Smuldr mozzarella på brødet. Knus hvidløg og kom det ovenpå osten. Drys med salt og bag ostebrødene i en forvarmet ovn i 5-7 minutter ved 200 grader varmluft. Server de lune ostebrød ovenpå løgsuppen. Bedøm denne ret Lås skærm Mummum anbefaler: Vores favoritter Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 2 favoritter, når vi laver denne ret: Fiskars kokkekniv Køb her Fiskars gryde Køb her Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget. Opskrift på løgsuppe Her finder du opskriften på en hurtig og god løgsuppe. En fransk løgsuppe skal man på ingen måde undervurdere, selvom den kræver få ingredienser og ikke indeholder kød. Det er en rigtig lækker supper, som er hurtig at lave og som samtidig er rigtig budgetvenlig. Der er bare ikke noget som en skål varm suppe en kølig efterårsdag eller vinterdag. Server den lækre suppe med ostebrød. Det er nemlig lige prikken over i’et til denne simple suppe. Vi elsker mad, som er billigt at lave, men hvor man ikke behøves at gå på kompromis med smag. Og så er det altså bare lidt mere spændende med en god suppe end en rugbrødsmad. LÆS OGSÅ: Jordskokkesuppe med bacon Fransk løgsuppe Fransk løgsuppe laves, som navnet indikerer, primært på løg. Derudover bruges der lidt krydderier samt bouillonvand. Vi har lavet den med hønsebouillon, men du kan sagtens bruge oksebouillon eller grøntsagsbouillon. Oksebouillon gør suppen lidt kraftigere i smagen, hvorimod grøntsagsbouillon giver en mildere suppe. Her kan du koge din egen bouillon eller bruge et par bouillonterninger. Skal det være den hurtige og billige version, så vil vi anbefale blot at bruge bouillonterning, da det tager længere tid at lave sin egen. Suppe med løg og ostebrød Sådan en fransk løgsuppe skal selvfølgelig serveres med lækkert ostebrød til. Lav ostebrødet på noget godt brød som ciabatta eller surdejsbrød. Det synes vi gør en kæmpe forskel. Du kan bruge lige præcis den ost du bedst kan lide. Brug eksempelvis cheddar, emmentaler, parmesan eller mozzarellaost. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.