Madplan uge 10

Så har vi næste uges madplan klar til dig. Madplan for uge 10 med tilhørende indkøbsliste finder du nedenfor. Husk at vi altid laver madplanen til 2 personer, så hvis I er flere, så skal I huske at gange op. Hvis du har vores app, så kan du her nemt justere antallet af personer og så tilpasser indkøbslisten sig også efter det. Som medlem har du også adgang til en sund madplan hver uge.

Madplan uge 10

Madplan uge 10

Mandag: Indisk cashew karry

Tirsdag: Tiktok feta pasta

Onsdag: Hakkebøffer i fad med bagte kartofler

Torsdag: Sund boller i karry

Fredag: Cremet pasta med bøf

Vi håber, at denne uges madplan falder i god jord. Ugen starter ud med en omgang indisk cashew karry. En nem, vegetarisk gryderet serveret med ris og ristede cashewnødder. Tirsdag står den på den populære Tiktok feta pasta, hvor alt kommes i et fad. Onsdag skal du have en omgang hakkebøffer i fad med ovnbagte kartofler. Torsdag står den på vores mega gode boller i karry, hvor saucen er lavet på grøntsager. Og ugen slutter af med en lækker pastaret, nemlig cremet pasta med bøf i en tomatflødesauce.

Indkøbsliste til madplan for uge 10

Nedenfor finder du næste uges indkøbsseddel. Husk at du kan højreklikke på den og trykke udskriv. Du kan også gemme den som et billede på din telefon, så er den let at tage med ned i supermarkedet. Igen vil vi lige gøre opmærksomme på, at ugens madplan er til 2 personer, så er I flere eller færre, så husk at gange op eller ned.

Indkøbsliste til madplan for uge 10

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar