Lækre hverdagsopskrifter

Madplan uge 10

Så har vi næste uges madplan klar til dig. Madplan for uge 10 med tilhørende indkøbsliste finder du nedenfor. Husk at vi altid laver madplanen til 2 personer, så hvis I er flere, så skal I huske at gange op. Prisen for denne uges madplan til 2 personer er 349 kr.

madplan uge 10

Madplan uge 10

Mandag: Tortilla pizza med serrano og rucola

Tirsdag: Bulgursalat med feta og tomat med stegt kyllingebryst

Onsdag: Tomatsuppe med bacon og frisk persille

Torsdag: Sund boller i karry

Fredag: Cremet pasta med bøf

Ugen starter med nemme tortilla pizza med serrano og rucola. En ret som ikke tager mere end 15 minutter at lave, det er altså rart lige på en mandag. Tirsdag står den på bulgursalat med feta og tomat med et stegt kyllingebryst. Der renses kyllingen bare ved siden af og steges på en pande med salt, peber og citronsaft. Onsdag står den på tomatsuppe, en sikker vinder her i kulden. Du kan toppe med det du vil både creme fraiche, persille, croutoner, bacon, kalkunbacon, suppehorn osv. Der er mange muligheder. Torsdag er der sund boller i karry på menuen, her skal der købes kartofler og gulerødder ind. Vi har valgt at købe ind til den fulde portion til 4 personer, da man er i gang med at lave det og det nemt kan fryses ned. Fredag afsluttes ugen med en cremet pastaret med bøf.

Vi håber, at denne uges madplan falder i god jord. Hvis der er nogle forslag til retter eller nogle ting vi kan gøre bedre, så er du altid velkommen til at skrive til os.

Indkøbsliste til madplan for uge 10

Hvis du vil bruge madplanen, så husk at få læst det her indlæg. Her står der alt om basislager, hvordan vi udregner priserne osv. Husk også at tjekke om du tilfældigvis har nogle af ingredienserne allerede. Ingredienser markeret med rød, er ingredienser, som vi forventer, at du har på dit basislager.

FØLG OGSÅ MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Følg endelig med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor du vil opleve mest aktivitet. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag