Madplan uge 10

Så har vi næste uges madplan klar til dig. Madplan for uge 10 med tilhørende indkøbsliste finder du nedenfor. Husk at vi altid laver madplanen til 2 personer, så hvis I er flere, så skal I huske at gange op.

madplan uge 10

Madplan uge 10

Mandag: Tortilla pizza med serrano og rucola

Tirsdag: Tiktok feta pasta

Onsdag: Kylling i fad med peberfrugt og bacon

Torsdag: Sund boller i karry

Fredag: Cremet pasta med bøf

Ugen starter med nemme tortilla pizza med serrano og rucola. En ret som ikke tager mere end 15 minutter at lave, det er altså rart lige på en mandag. Tirsdag står den på den populære “tiktok” feta pasta, hvor fyldet bages i et fad og så koges der pasta ved siden af. . Onsdag står den på kylling i fad med peberfrugt og bacon, hertil serveret med ris.

Torsdag er der sund boller i karry på menuen, som vi synes er bedre end den originale boller i karry. Og fredag afsluttes ugen med en cremet pastaret med bøf.

Vi håber, at denne uges madplan falder i god jord. Hvis der er nogle forslag til retter eller nogle ting vi kan gøre bedre, så er du altid velkommen til at skrive til os.

Indkøbsliste til madplan for uge 10

Nedenfor finder du næste uges indkøbsseddel. Husk at du kan højreklikke på den og trykke udskriv. Du kan også gemme den som et billede på din telefon, så er den let at tage med ned i supermarkedet. Igen vil vi lige gøre opmærksomme på, at ugens madplan er til 2 personer, så er I flere eller færre, så husk at gange op eller ned.

Indkøbsliste til madplan for uge 10

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar