Madplan uge 10

Så har vi næste uges madplan klar til dig. Madplan for uge 10 med tilhørende indkøbsliste finder du nedenfor. Husk at vi altid laver madplanen til 2 personer, så hvis I er flere, så skal I huske at gange op. Hvis du har vores app, så kan du her nemt justere antallet af personer og så tilpasser indkøbslisten sig også efter det.

Madplan uge 10

Madplan uge 10

Mandag: Taco af sød kartoffel med mexi-fyld

Tirsdag: Chana masala

Onsdag: Bagte quesadillas med oksekød

Torsdag: One pot kylling i karry

Fredag: Salattacos med pulled chicken

Vi håber, at denne uges madplan falder i god jord. Ugen starter ud med en omgang taco af sød kartoffel med mexicansk oksekødsfyld. Tirsdag står den på chana masala, som er en indisk vegetarret. Onsdag skal du have bagte quesadillas med oksekød og ost. Torsdag står den på vores nemme one pot kylling i karry. Og ugen slutter af med en omgang salattacos med pulled chicken og grønt.

Indkøbsliste til madplan for uge 10

Nedenfor finder du næste uges indkøbsseddel. Husk at du kan højreklikke på den og trykke udskriv. Du kan også gemme den som et billede på din telefon, så er den let at tage med ned i supermarkedet. Igen vil vi lige gøre opmærksomme på, at ugens madplan er til 2 personer, så er I flere eller færre, så husk at gange op eller ned.

Indkøbsliste til madplan for uge 10

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar