Madplan uge 10

Så har vi næste uges madplan klar til dig. Madplan for uge 10 med tilhørende indkøbsliste finder du nedenfor. Husk at vi altid laver madplanen til 2 personer, så hvis I er flere, så skal I huske at gange op. Hvis du har vores app, så kan du her nemt justere antallet af personer og så tilpasser indkøbslisten sig også efter det.

Madplan uge 10

Madplan uge 10

Mandag: Kartoffelfad med kylling svøbt i bacon 

Tirsdag: Tiktok feta pasta

Onsdag: Hakkebøffer i fad med bagte kartofler

Torsdag: One pot kylling i karry

Fredag: Bagte quesadillas med oksekød

Vi håber, at denne uges madplan falder i god jord. Ugen starter ud med en omgang kartoffelfad med kylling, som er svøbt i bacon. Her har vi brugt Peka flødekartofler for at gøre det ekstra nemt og de er bare så gode! Tirsdag står den på den populære Tiktok feta pasta, hvor alt kommes i et fad. Onsdag skal du have en omgang hakkebøffer i fad med ovnbagte kartofler. Torsdag står den på vores nemme one pot kylling i karry. Og ugen slutter af med en omgang bagte quesadillas med oksekød og masser af tilbehør.

Indkøbsliste til madplan for uge 10

Nedenfor finder du næste uges indkøbsseddel. Husk at du kan højreklikke på den og trykke udskriv. Du kan også gemme den som et billede på din telefon, så er den let at tage med ned i supermarkedet. Igen vil vi lige gøre opmærksomme på, at ugens madplan er til 2 personer, så er I flere eller færre, så husk at gange op eller ned.

Indkøbsliste til madplan for uge 10

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar