Madplan uge 12

Så har vi madplan for uge 12 klar til dig med en tilhørende indkøbsliste. Vi er simpelthen så glade for, at så mange af jer bruger vores madplaner. Vi kan se, at der hver uge kommer flere og flere besøgende på madplanerne, så det må jo betyde, at I er mange, som gør brug af dem! Madplaner er også bare en god mulighed for at få mere struktur på hverdagen. Samtidig kan man også spare en del penge, da man får planlagt sine indkøb. Denne uges madplan er til 2 personer, så hvis I er flere, så husk at gange indkøbslisten op.

Madplan uge 12

Mandag: Spinatpasta med bacon i flødesauce

Tirsdag: Bagte søde kartofler med pulled chicken

Onsdag: Tortillapizza med serrano og rucola

Torsdag: Kartoffel, gulerods og chili suppe

Fredag: Svamperisotto med kylling

Ugen indeholder forskellige retter, nemlig retter med både svin og kylling, men også vegetar. Det er godt at afveksle mellem lidt forskelligt, så man prøver lidt nyt – det synes vi i hvertfald. Om mandagen står den på en cremet spinatpastaret med bacon. Tirsdag står den på bagte søde kartofler med kylling. Onsdag er står den på en meget nem ret, nemlig tortillapizza. Torsdag står den på en lækker suppe med chili, som kan sparke gang i forbrændingen. Så kan vi varme os på suppen og se ud på det ruskende vejr. Ugen afsluttes med svamperisotto med kylling og persille.

Indkøbsliste til madplan for uge 12

Her finder du indkøbslisten for næste uge. Den kan du gemme ned på din computer/telefon ved at højreklikke på billedet. Ellers kan du også printe den ud, så den er nem at tage med på indkøb. Husk også at tjekke om du tilfældigvis har nogle af ingredienserne allerede, så kan man jo spare de penge.

Indkøbsliste til madplan for uge 12

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar