Lækre hverdagsopskrifter

Madplan uge 12

Så har vi madplan for uge 12 klar til dig med en tilhørende indkøbsliste. Madplanen er til 2 personer, så hvis I er flere, så husk at gange indkøbslisten op. Prisen for alle ugens retter er kun 372 kr.

Madplan uge 12

Mandag: Spinatpasta med bacon i flødesauce

Tirsdag: Bagte søde kartofler med pulled chicken

Onsdag: Tortillapizza med serrano og rucola

Torsdag: Kartoffel, gulerods og chili suppe

Fredag: Svamperisotto med kylling

Ugen indeholder forskellige retter, nemlig retter med både svin og kylling, men også vegetar. Det er godt at afveksle mellem lidt forskelligt, så man prøver lidt nyt – det synes vi i hvertfald. Om mandagen står den på en cremet spinatpastaret med bacon. Tirsdag står den på bagte søde kartofler med kylling. Onsdag er står den på en meget nem ret, nemlig tortillapizza. Torsdag står den på en lækker suppe med chili, som kan sparke gang i forbrændingen. Så kan vi varme os på suppen og se ud på det ruskende vejr. Ugen afsluttes med svamperisotto med kylling og persille.

Indkøbsliste til madplan for uge 12

Vi anbefaler at få læst det her indlæg. Her står der alt om hvad vi forventer du har på dit basislager, hvordan vi udregner priserne osv. Husk også at tjekke om du tilfældigvis har nogle af ingredienserne allerede, så kan man jo spare de penge. Ingredienser markeret med rød, er ingredienser, som vi forventer, at du har på dit basislager og de er derfor ikke medregnet i den samlede pris for madplanen.

Følg også med på de sociale medier

Følg endelig med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor du vil opleve mest aktivitet.Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag