Madplan uge 12

Så har vi madplan for uge 12 klar til dig med en tilhørende indkøbsliste. Vi er simpelthen så glade for, at så mange af jer bruger vores madplaner. Vi kan se, at der hver uge kommer flere og flere besøgende på madplanerne, så det må jo betyde, at I er mange, som gør brug af dem! Madplaner er også bare en god mulighed for at få mere struktur på hverdagen. Samtidig kan man også spare en del penge, da man får planlagt sine indkøb. Denne uges madplan er lavet i samarbejde med De Danske Familiegårde, da vi kører en lille challenge sammen med dem. Det handler om, at vi skal forvandle én hel gårdkylling til tre måltider. Det er en hel kylling, som bruges på 3 måder og hvor intet går til spilde. Vi håber, at du har lyst til at være med!

Madplan uge 12

Madplan uge 12

Mandag: Karry-pastasalat med kylling

Tirsdag: Bagte ris med kyllingelår og grøntsager

Onsdag: Kyllingesuppe med grøntsager

Torsdag: Salat med tunsalat

Fredag:Pasta med bagte tomater og basilikum

Ugen starter ud med en karry-pastasalat med kyllingebryst. Den hele kylling parteres og så bruges brystet på førstedagen. En pastasalat med cremet karrydressing. Tirsdag står den på bagte ris med kyllingelår og grøntsager. Onsdag skal du bruge det sidste fra kyllingen, nemlig selve skroget. Det koges der en suppe på med suppehorn, mascarpone og grønt. Det smager så godt!

Torsdag står den på en nem og lækker salat med tun og ugen slutter af med en omgang pasta med bagte tomater, mascarpone og basilikum.

Indkøbsliste til madplan for uge 12

Her finder du indkøbslisten for næste uge. Den kan du gemme ned på din computer/telefon ved at højreklikke på billedet. Ellers kan du også printe den ud, så den er nem at tage med på indkøb. Husk også at tjekke om du tilfældigvis har nogle af ingredienserne allerede, så kan man jo spare de penge.

Indkøbsliste til madplan for uge 12

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

  1. Friske asparges er da ikke i sæson pt? Kan ikke finde dem i butikkerne her.. og det er 2. Uge de skal bruges i madplanen 🤷🏼‍♀️🫣

    1. Hej Gitte,

      Vi har ingen problemer med at finde dem. Vores lokale Coop365 og Brugsen har begge haft dem længe 😀

      Kh

Skriv en kommentar