Madplan uge 12

Så har vi madplan for uge 12 klar til dig med en tilhørende indkøbsliste. Vi er simpelthen så glade for, at så mange af jer bruger vores madplaner. Vi kan se, at der hver uge kommer flere og flere besøgende på madplanerne, så det må jo betyde, at I er mange, som gør brug af dem! Madplaner er også bare en god mulighed for at få mere struktur på hverdagen. Samtidig kan man også spare en del penge, da man får planlagt sine indkøb. Denne uges madplan er til 2 personer, så hvis I er flere, så husk at gange indkøbslisten op. Er du medlem af Mit Mummum eller har du vores app, så kan du her nemt justere antallet af personer og så justerer indkøbslisten sig efter det.

Madplan uge 12

Madplan uge 12

Mandag: Spinatpasta med bacon i flødesauce

Tirsdag: Kyllingelasagne med grøntsager

Onsdag: Shepherds pie med flødekartofler

Torsdag: Salat med tunsalat

Fredag:Pasta med bagte tomater og basilikum

Ugen indeholder som altid en masse forskellige retter. Ugen starter ud med vores lækre pastaret med spinatpasta, bacon og fløde. En slags grønnere carbonara. Tirsdag skal du have en kyllingelasagne med masser af grøntsager, hvor der er brugt hakket kyllingekød. Onsdag står den på shepherds pie med oksekød og kartoffellåg. Torsdag står den på en nem og lækker salat med tun og ugen slutter af med en omgang pasta med bagte tomater, mascarpone og basilikum.

Indkøbsliste til madplan for uge 12

Her finder du indkøbslisten for næste uge. Den kan du gemme ned på din computer/telefon ved at højreklikke på billedet. Ellers kan du også printe den ud, så den er nem at tage med på indkøb. Husk også at tjekke om du tilfældigvis har nogle af ingredienserne allerede, så kan man jo spare de penge.

Indkøbsliste til madplan for uge 12

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar