Lækre hverdagsopskrifter

Madplan uge 13

Så ligger madplan for uge 13 klar. Den har som altid en tilhørende indkøbsliste og er igen til 2 personer. Det er en mærkelig tid i disse dage med alt snakken om coronavirus. Det er en alvorlig ting, hvor vi alle må stå sammen og tænke på hinanden.

I denne tid er det også vigtigt, at man begrænser sine indkøb. Her er en madplan super, da man kan handle ind til en hel uge fremfor at handle hver dag eller hver anden dag. Det sparer dig både for unødvendigt at skulle rende til købmanden, men gør det også billigere at handle. Prisen for denne uge er 362 kr. for to personer.

Madplan uge 13

Madplan uge 13

Mandag: Forloren hare med bagte rodfrugter 

Tirsdag: Lakseret 

Onsdag: Frikadeller med karrykartoffelsalat 

Torsdag: Bønnesalat med stegt kylling

Fredag: Hakkebøffer i svampesauce med sesamkartofler

I denne uge er det en god blanding af det hele. Den står både på laks om tirsdagen og en rigtig mormor-ret om mandagen. Om onsdagen står den på frikadeller med karrykartoffelsalat. Husk at dette er to forskellige opskrifter, så du skal trykke på både “frikadeller” og “karrykartoffelsalat” for at komme til de to forskellige opskrifter. Vi har desuden også valgt at udregne en hel portion frikadeller, da de er rigtig gode som rester i madpakken også. Derfor giver det ikke mening kun at lave en halv portion.

Om torsdagen er det bønnesalat med stegt kylling. Der er ikke en opskrift på stegt kylling, men vi plejer bare at stege kyllingebryst i olie. Inden marinerer vi kyllingefileterne med lidt hvidløg, paprika, salt og peber.

Ugen slutter af med en god omgang hakkebøffer i svampesauce med stegte sesamkartofler. Den perfekte afslutning på ugen, hvis du spørger os.

Indkøbsliste til madplan for uge 13

Vi anbefaler at få læst det her indlæg. Her står der alt om hvad vi forventer du har på dit basislager, hvordan vi udregner priserne osv. Husk også at tjekke skabene inden du handler – det kan jo være du allerede har nogle af tingene. De ingredienser, som er markeret med rød er ting, som vi forventer du har på dit basislager. Derfor er de ikke medregnet i den samlede pris for madplanen.

Indkøbsliste til madplan for uge 13

Følg også med på de sociale medier

Følg endelig med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor du vil opleve mest aktivitet.Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag