Madplan uge 13

Så er der madplan for uge 13 klar. Den består som altid af nemme og lækre retter, hvor vi har prøvet at sammensætte lidt forskelligt. Vi håber, at denne uge falder i god smag. Husk også, at hvis du har forslag eller forbedringer til vores madplaner, så er du meget velkommen til at skrive.

Madplan uge 13

Madplan uge 13

Mandag: Forloren hare med bagte rodfrugter 

Tirsdag: Lakseret 

Onsdag: Frikadeller med karrykartoffelsalat 

Torsdag: Bønnesalat med stegt kylling

Fredag: Hakkebøffer i svampesauce med sesamkartofler

I denne uge er det en god blanding af det hele. Den står både på laks om tirsdagen og en rigtig mormor-ret om mandagen. Om onsdagen står den på frikadeller med karrykartoffelsalat. Husk at dette er to forskellige opskrifter, så du skal trykke på både “frikadeller” og “karrykartoffelsalat” for at komme til de to forskellige opskrifter. Vi har desuden også valgt at udregne en hel portion frikadeller, da de er rigtig gode som rester i madpakken også. Derfor giver det ikke mening kun at lave en halv portion.

Om torsdagen er det bønnesalat med stegt kylling. Der er ikke en opskrift på stegt kylling, men vi plejer bare at stege kyllingebryst i olie. Inden marinerer vi kyllingefileterne med lidt hvidløg, paprika, salt og peber.

Ugen slutter af med en god omgang hakkebøffer i svampesauce med stegte sesamkartofler. Den perfekte afslutning på ugen, hvis du spørger os.

Indkøbsliste til madplan for uge 13

Her finder du næste uges indkøbsliste. Husk også at tjekke skabene inden du handler – det kan jo være du allerede har nogle af tingene. Husk også at madplanerne er til 2 personer, så hvis I er flere, så skal I gange indkøbsliste op.

Indkøbsliste til madplan for uge 13

Følg også med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor du vil opleve mest aktivitet.Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Skriv en kommentar