Madplan uge 13

Så er der madplan for uge 13 klar. Den består som altid af nemme og lækre retter, hvor vi har prøvet at sammensætte lidt forskelligt. Vi håber, at denne uge falder i god smag. Noget helt særligt ved denne madplan er, at du kan bestille alle varerne direkte hjem fra Nemlig.com. Koden MUMMUMFRI giver fri levering på din første ordre (gælder kun nye kunder).

Madplan uge 13

Madplan uge 13

Mandag: Forloren hare med bagte rodfrugter 

Tirsdag: Salatbowls med varmrøget laks

Onsdag: Bulgursalat med asparges og squashfrikadeller

Torsdag: Sandwich med kyllingesalat og bacon

Fredag: Pastaret med kylling og soltørrede tomater


KØB PÅ NEMLIG

Denne uges madplan står på lækre retter. Mandag starter ud med en klassisk omgang forloren hare med skysauce og bagte rodfrugter. Tirsdag skal du have salatbowls med varmrøget laks, masser af grøntsager og en hurtig creme fraiche dressing. Onsdag står den på en lækker bulgursalat med asparges og hertil skal du have squashfrikadeller. Om torsdagen er der en sandwich med hjemmelavet kyllingesalat på menuen og ugen slutter af med en nem pastaret med kylling og soltørrede tomater. Alt i alt en mega god uge, hvis vi selv skal sige det.

Indkøbsliste til madplan for uge 13

Her finder du næste uges indkøbsliste. Husk også at tjekke skabene inden du handler – det kan jo være du allerede har nogle af tingene. Husk også at madplanerne er til 2 personer, så hvis I er flere, så skal I gange indkøbsliste op. Og husk, at alle retterne fra denne madplan kan bestilles direkte igennem Nemlig.com. Du går bare ind på hver opskrift og så lægger den i kurven til 2 personer.

Indkøbsliste til madplan for uge 13

Følg også med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor du vil opleve mest aktivitet.Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Skriv en kommentar