Lækre hverdagsopskrifter

Madplan uge 15

Madplan for uge 15 er klar og det er ikke til at forstå, at så blev det april og snart starten på en ny uge. Den meget specielle situation fortsætter. Så der er ikke andet for end at følge anvisningerne og stadig blive ved med at passe på hinanden. Vi passer vores studie som vi plejer med den undtagelse, at det hele er blevet til hjemmestudie. Vi forsøger så vidt muligt at begrænse alt for mange indkøb, så derfor er en madplan genialt. Vi plejer at handle søndag og så er der styr på aftensmaden til hele ugen.

Denne uges madplan er igen til 2 personer og prisen for denne uge er 429 kr.

Madplan uge 13

Madplan uge 15

Mandag: Pastaret med serranoskinke 

Tirsdag: Kyllingefrikadeller med feta og pastasalat med grøn pesto 

Onsdag: Sri Lanka gryde med ris 

Torsdag: Tortillapizza med serranoskinke og rucola 

Fredag: Pasta i cremet spinatsauce med sprød laks 

Vi har valgt nemme og lækre retter til denne uge. Mandag står den på en simpel pastaret med sprød serranoskinke og tirsdag står den på kyllingefrikadeller med feta og en god pastasalat dertil (husk at det er to forskellige opskrifter, så du skal trykke på begge links).

Vi implementerer gerne en vegetarisk dag, så onsdag står den på vegetarisk Sri Lanka gryde med ris. Torsdag står den på nemme tortillapizza med serranoskinke og rucola og fredag står den på én favorit, nemlig pastaret i cremet sauce med sprød laks.

Indkøbsliste til madplan for uge 15

Husk at få læst det her indlæg inden du handler. Her står der alt om hvad vi forventer du har på dit basislager, hvordan vi har udregnet prisen på ugens madplan osv. Husk også at gå igennem dine skabe, køleskab og fryser inden. Måske du allerede har mange af tingene og så er der jo ingen grund til at købe det igen. De madvarer markeret med rød er ting, som vi forventer du har og de er derfor ikke medregnet i den samlede pris for madplanen.

Indkøbsliste til madplan for uge 15

Følg også med på de sociale medier

Følg endelig med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor du vil opleve mest aktivitet.Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag