Madplan uge 15

Så er der madplan for uge 15 klar. Vi kan love jer for, at vi har haft så travl en uge! Hele sidste uge blev nemlig brugt på at pakke og sende alle jeres forudbestillinger på vores nye kogebog afsted. Kogebogen blev nemlig udgivet i onsdags og modtagelsen har været helt overvældende. Vi må derfor melde totalt udsolgt på vores hjemmeside, men bare rolig. Vi får flere på lager igen i uge 16. Så hvis du skal sikre dig et eksemplar, så kan du forudbestille kogebogen lige her. Men selvom vi har haft travlt, så er vi selvfølgelig klar med næste uges madplan. I sådan en travl uge, som vi lige har haft, der går det virkelig op for en, hvor nem madplaner gør ens hverdag. Det er bare rart, når man har planlagt ugens aftensmad, så man ikke har den ting at stresse over.

Madplan uge 15

Madplan uge 15

Mandag: Salatbowls med varmrøget laks

Tirsdag: Lasagnette 

Onsdag: Pastaret med laks, asparges og ristede pinjekerner

Torsdag: One pot kylling i karry med ris

Fredag: Calzone med skinke og champignon

Så er vi klar til en ny uge og vi har sat en masse spændende og nemme retter på menuen. Mandag starter ud med lækre salatbowls med varmrøget laks og hjemmelavet dressing. Tirsdag står den på en omgang hjemmelavet lasagnette med oksekød. Onsdag skal du have den lækreste pastaret med laks, asparges og ristede pinjekerner. Det er virkelig en lækker og nem pastaret, som er blevet en stor favorit hos os. Torsdag skal det være nemt, så der står den på vores one pot kylling i karry, som vi serverer med ris til. Og ugen sluttes af med en hjemmelavet calzone. Her skal du bruge en koldhævet dej, så husk at røre den sammen om torsdagen.

Indkøbsliste for madplan uge 15

Nedenfor finder du næste uges indkøbsliste. Husk, at hvis du gerne vil printe den ud, så skal du blot højreklikke på billedet (fra computer) eller holde fingeren nede på billedet (telefon) og så trykke print. Så kan du nemt printe sedlen ud og tage den med på indkøb. Husk også at tjekke dine skabe, fryser og køleskab inden du begiver dig ud på indkøb. Vi ved godt, at vi nævner det hver uge, men det er jo bare så dejligt at kunne få brugt eventuelle rester i stedet for at skulle købe nyt.

Indkøbsliste for madplan uge 15

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar