Lækre hverdagsopskrifter

Madplan uge 18

Så er madplan til uge 18 klar. Vejret vender nu, så vi har fundet lidt hyggelige retter til jer i ugens løb. Igen er madplanen til to personer og koster i alt 393 kr. for hele ugen.

Husk at hvis I er flere end 2 personer, så skal I gange indkøbslisten op. Husk også at tjekke vores opskrifter, da nogle er til 4 og nogle til 2 personer. Det kan forvirre lidt, men vi er ved at finde en god løsning på det.

Madplan uge 18

MADPLAN UGE 18

Mandag: Bagt pasta med laks

Tirsdag: One pot kylling i karry

Onsdag: Sund spaghetti bolognese

Torsdag: Cæsar salat med crispy chicken

Fredag: Koteletter i cremet sauce med spinat og soltørrede tomater med bagte timian kartofler

Den her uge er fyldt med lækre retter og endda en del af vores nye retter på siden. Vi starter mandagen med bagt pasta med laks, som er virkelig nemt at lave. Om tirsdagen står den på vores nye ret One pot kylling i karry, som er blevet en virkelig populær ret på få dage. Onsdag står den på en sundere version af Spaghetti Bolognese med en masse grøntsager. Torsdag står på en let Cæsar salat med crispy chicken i en god frisk dressing. Ugen afsluttes med en rigtig god fredagsret, nemlig Koteletter i cremet sauce med spinat og soltørrede tomater med ovnbagte timian kartofler. Mums for en uge.

INDKØBSLISTE TIL MADPLAN FOR UGE 18

Husk endelig at læse det her indlæg inden du går i supermarkedet og handler. Her står der alt om hvad vi forventer du har på dit basislager osv. Det er også vigtigt, at du husker at tjekke hvad du har i skabene, køleskabet og fryseren inden du tager på indkøbstur. De madvarer markeret med rød er ting, som vi forventer du har og de er derfor ikke medregnet i den samlede pris for madplanen.

indkøbsliste madplan uge 18

FØLG OGSÅ MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Følg endelig med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor du vil opleve mest aktivitet.Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Kommentarer

 1. Hej i 2
  Jeg troede når man meldte sig til hos jer at man fik en uge plan” hver” uge og ikke kun første gang man be’r om det.
  Mvh Jeanette Søgaard Larsen

  1. Hej Jeanette,

   Den bliver også sendt ud hver søndag. Prøv at tjekke spam-mappen, måske den ligger der 🙂

   Kh

  1. Hej Charlotte,

   Så skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Det gør du, hvis du ruller helt ned i bunden af vores side 🙂

   Kh

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag