Madplan uge 18

Så er madplan til uge 18 klar. Det er som altid nemme og lækre opskrifter, hvor alle kan være med. Hvis du har forslag til madplanen eller feedback, så tager vi altid imod det også. Skriv endelig en kommentar her til indlægget.

Madplan uge 18

Madplan uge 18

Mandag: Kylling i fad med porrer

Tirsdag: One pot pasta med chorizo

Onsdag: Sund spaghetti bolognese

Torsdag: Blomkålssuppe med bacon

Fredag: Kålwok 

Den her uge er som sagt fyldt med lækre retter. Vi starter mandagen med en omgang kylling i fad med porrer. Tirsdag står den på en nem og hurtig one pot pasta med chorizo. Onsdag står den på en sundere version af Spaghetti Bolognese med en masse grøntsager. Torsdag skal du have en cremet og lækker blomkålssuppe med sprød bacon og ugen slutter af med en omgang kålwok med masser af grønt.

Indkøbsliste for madplan uge 18

Nedenfor finder du næste uges indkøbsliste, hvor ingredienserne er inddelt i kategorier. Det gør det nemt for dig at printe sedlen ud og tage den med i supermarkedet. Som altid vil vi lige minde dig om at tjekke skabe, fryser og køleskab for varer du måske allerede har.

Indkøbsliste for madplan uge 18

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. Hej i 2
  Jeg troede når man meldte sig til hos jer at man fik en uge plan” hver” uge og ikke kun første gang man be’r om det.
  Mvh Jeanette Søgaard Larsen

  1. Hej Jeanette,

   Den bliver også sendt ud hver søndag. Prøv at tjekke spam-mappen, måske den ligger der 🙂

   Kh

  1. Hej Charlotte,

   Så skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Det gør du, hvis du ruller helt ned i bunden af vores side 🙂

   Kh

 2. Hej Mummum.

  Jeg elsker at bruge jeres madplaner, det er så nemt og jeg skal ikke tænke så meget selv og finde på retter.

  Men er der ikke fejl i mængderne på uge 18? Der står 3 dl. Fløde i indkøbslisten, men den første ret med kylling i fad, der skal bruges 5 dl ????

  1. Hej Lærke,

   Vi udregner madplanerne og indkøbslisterne til 2 personer, så derfor bliver mængderne justeret, selvom nogle af opskrifterne er til 4 personer.
   Hvis du gerne vil have madplanen til mere end 2 personer, så kan du nemt justere antallet i vores app og så ændrer mængderne i indkøbslisten sig automatisk <3

   Kh

 3. Ahh.. se det havde jeg ikke fattede. Tak for hurtig svar og god inspiration til lækker nem hverdagsmad 🙌🏼

Skriv en kommentar