Madplan uge 18

Så er madplan til uge 18 klar. Det ser ud som om, at vejret vender til regn og kulde efter en længere periode med det flotteste solskin. Derfor har vi fundet nogle “hyggelige” retter frem, som passer godt til det lidt køligere vejr. Det er som altid nemme og lækre opskrifter, hvor alle kan være med.

Madplan uge 18

Madplan uge 18

Mandag: Bagt pasta med laks

Tirsdag: One pot kylling i karry

Onsdag: Sund spaghetti bolognese

Torsdag: Cæsar salat med crispy chicken

Fredag: Koteletter i cremet sauce med spinat og soltørrede tomater med bagte timian kartofler

Den her uge er som sagt fyldt med lækre retter. Vi starter mandagen med bagt pasta med laks, som er virkelig nemt at lave. Om tirsdagen står den på vores One pot kylling i karry, som er blevet en virkelig populær ret. Onsdag står den på en sundere version af Spaghetti Bolognese med en masse grøntsager. Torsdag står på en let Cæsar salat med crispy chicken i en god, hjemmelavet dressing. Ugen afsluttes med en rigtig god fredagsret, nemlig Koteletter i cremet sauce med spinat og soltørrede tomater med ovnbagte timiankartofler.

Indkøbsliste for madplan uge 18

Nedenfor finder du næste uges indkøbsliste, hvor ingredienserne er inddelt i kategorier. Det gør det nemt for dig at printe sedlen ud og tage den med i supermarkedet. Som altid vil vi lige minde dig om at tjekke skabe, fryser og køleskab for varer du måske allerede har.

Indkøbsliste for madplan uge 18

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. Hej i 2
  Jeg troede når man meldte sig til hos jer at man fik en uge plan” hver” uge og ikke kun første gang man be’r om det.
  Mvh Jeanette Søgaard Larsen

  1. Hej Jeanette,

   Den bliver også sendt ud hver søndag. Prøv at tjekke spam-mappen, måske den ligger der 🙂

   Kh

  1. Hej Charlotte,

   Så skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Det gør du, hvis du ruller helt ned i bunden af vores side 🙂

   Kh

Skriv en kommentar