Madplan uge 26 med købsfunktion Madplan uge 26 Reklame for Nemlig.com Du kan handle alle ingredienserne nemt via købsknappen nedenfor og få leveret varerne lige til døren. Så bliver ugens indkøb og planlægning ikke nemmere. Du vælger bare hvor mange personer du vil handle til og så bliver du ført videre til Nemlig.com, hvor du gennemfører dit køb og evt. tilføjer hvad du ellers mangler derhjemme. Vi gør opmærksom på, at indkøbslisten genereres automatisk og derfor anbefaler vi, at du tjekker den igennem. Opskrifter til 1234567891011121314151617181920 personerMandagPasta med flanksteak og cherrytomaterNem og lækker opskrift på en cremet pastaret med flanksteak og cherrytomater. En af de bedste pastaretter med oksekød, som er hurtig at lave. TirsdagTunacadoNem og lækker opskrift på en Tunacado. En sund og mættende tunsandwich med tomat, pesto og avocado, som er perfekt til frokost eller aftensmad. OnsdagPad KrapowNem opskrift på en smagfuld omgang Pad Krapow med hakket svinekød, grøntsager, ris og spejlæg. En hurtig hverdagsret. TorsdagSommer pasta med burrata og sprød serranoNem og lækker opskrift på sommer pasta med burrata og sprød serranoskinke. Sommerpasta med grøntsager og burrata. FredagRødspætteruller i ovn med grøntNem og lækker opskrift på rødspætteruller i ovn med grønt og flødesauce. Server med kartofler, så har du den dejligste ret med rødspætter. Indkøbsliste Læg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.com Frugt & Grønt1 stk løg10.5 fed hvidløg225 g cherrytomater0.5 bundt forårsløg1 stk tomat0.5 stk avocado0.5 stk frisk chili100 g grønne bønner1 stk lime1 bundt friske asparges1 stk porre150 g gulerod1 stk citron500 g små kartofler med skrælKød & Fisk300 g flanksteak250 g hakket svinekød60 g serranoskinke6 stk rødspættefiletFrost & Køl250 ml madlavningsfløde1 spsk creme fraiche2 stk æg40 g parmesan1 pk burrata1 spsk smør250 ml piskeflødeKonserves200 g hakkede tomater på dåse140 g tun på dåse2 spsk grøn pesto4 spsk sojasauce1 tsk fiskesauce2 spsk olivenolieTørvarer & Krydderier1 stk oksebouillonterning250 g pasta2 stk groft brød3 tsk brun farin160 g ris30 g pinjekerner200 g fettuccine0.5 stk grøntsagsbouillonterningKrydderurter0.5 bundt frisk persille0.75 bundt frisk dild0.75 bundt frisk basilikumSpiritus100 ml hvidvin Hent som PDF