Madplan uge 26 med købsfunktion

Madplan uge 26

Reklame for Nemlig.com

Du kan handle alle ingredienserne nemt via købsknappen nedenfor og få leveret varerne lige til døren. Så bliver ugens indkøb og planlægning ikke nemmere. Du vælger bare hvor mange personer du vil handle til og så bliver du ført videre til Nemlig.com, hvor du gennemfører dit køb og evt. tilføjer hvad du ellers mangler derhjemme.

Vi gør opmærksom på, at indkøbslisten genereres automatisk og derfor anbefaler vi, at du tjekker den igennem. 

Madplan uge 26 med købsfunktion

personer

Mandag

Pasta med flanksteak og cherrytomater

Pasta med flanksteak og cherrytomater

Nem og lækker opskrift på en cremet pastaret med flanksteak og cherrytomater. En af de bedste pastaretter med oksekød, som er hurtig at lave.

Tirsdag

Tunacado

Tunacado

Nem og lækker opskrift på en Tunacado. En sund og mættende tunsandwich med tomat, pesto og avocado, som er perfekt til frokost eller aftensmad.

Onsdag

Pad Krapow

Pad Krapow

Nem opskrift på en smagfuld omgang Pad Krapow med hakket svinekød, grøntsager, ris og spejlæg. En hurtig hverdagsret.

Torsdag

Sommer pasta med burrata og sprød serrano

Sommer pasta med burrata og sprød serrano

Nem og lækker opskrift på sommer pasta med burrata og sprød serranoskinke. Sommerpasta med grøntsager og burrata.

Fredag

Rødspætteruller i ovn med grønt

Rødspætteruller i ovn med grønt

Nem og lækker opskrift på rødspætteruller i ovn med grønt og flødesauce. Server med kartofler, så har du den dejligste ret med rødspætter.

Indkøbsliste

Læg i kurven til
I samarbejde med Nemlig.com

Frugt & Grønt

1 stk   løg
10.5 fed   hvidløg
225 g   cherrytomater
0.5 bundt   forårsløg
1 stk   tomat
0.5 stk   avocado
0.5 stk   frisk chili
100 g   grønne bønner
1 stk   lime
1 bundt   friske asparges
1 stk   porre
150 g   gulerod
1 stk   citron
500 g   små kartofler med skræl

Kød & Fisk

300 g   flanksteak
250 g   hakket svinekød
60 g   serranoskinke
6 stk   rødspættefilet

Frost & Køl

250 ml   madlavningsfløde
1 spsk   creme fraiche
2 stk   æg
40 g   parmesan
1 pk   burrata
1 spsk   smør
250 ml   piskefløde

Konserves

200 g   hakkede tomater på dåse
140 g   tun på dåse
2 spsk   grøn pesto
4 spsk   sojasauce
1 tsk   fiskesauce
2 spsk   olivenolie

Tørvarer & Krydderier

1 stk   oksebouillonterning
250 g   pasta
2 stk   groft brød
3 tsk   brun farin
160 g   ris
30 g   pinjekerner
200 g   fettuccine
0.5 stk   grøntsagsbouillonterning

Krydderurter

0.5 bundt   frisk persille
0.75 bundt   frisk dild
0.75 bundt   frisk basilikum

Spiritus

100 ml   hvidvin

Skriv en kommentar