Tunacado

Opskrift til stk. Opskrift til 4 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på en Tunacado. En sund og mættende tunsandwich med tomat, pesto og avocado, som er perfekt til frokost eller aftensmad.

Ingrediensliste

  • Sandwich

  • 280 g. tun på dåse
  • 0,5 bundt forårsløg
  • 0,5 bundt frisk dild
  • 2 spsk. creme fraiche
  • salt/peber
  • 4 stk. groft brød
  • 2 stk. tomat
  • 1 stk. avocado
  • 4 spsk. grøn pesto

Fremgangsmåde

  1. Dræn tun for enten vand eller olie.
  2. Hak dild fint.
  3. Skær forårsløg i tynde skiver.
  4. Vend tun, creme fraiche, dild og forårsløg sammen. Smag til med salt/peber.
  5. Skær tomat og avocado i skiver.
  6. Rist brød på en brødrister, i paninigrill eller i en forvarmet ovn ved 180 grader i 5 minutter.
  7. Skær brødet op.
  8. Smør underbollen med pesto. Kom herefter tunsalat, avocadoskiver og tomatskiver på. Top med overbollen, der ligeledes smøres med pesto.
  9. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på tunacado

Her får du opskriften på en lækker og nem tunacado. En nem tunsandwich med ristet brød, tunsalat, pesto og grønt. Den her kan nydes til frokost eller som en nem aftensmad. Vi kender nemlig alle de dage, hvor aftensmaden bare skal være ekstra nem og hurtig. Så er sådan en ristet tunacado her altså guld værd.

Selve tunsalaten bliver lavet på tun fra dåse, creme fraiche, frisk dild og forårsløg. Det er en virkelig simpel og lækker tunsalat, som du også kan bruge i salater osv. Selve brødet er sådan nogle grove sandwichbrød fra Kohberg. Når de får en tur i et toastjern eller paninijern, så bliver de rigtig sprøde. Så det er helt klart vores yndlings, hvis vi skal lave den her sandwich.

LÆS OGSÅ: Mexicanske pandekager

Tunacado

Sund tunsandwich

Det er én af de bedste tunsandwich, som man kan lave, hvis du spørger os. Du kan selvfølgelig også bruge andet brød. Ellers ville det også være super lækkert med syltede rødløg i eller et par skiver frisk agurk. Så brug blot det du lige har derhjemme, hvis det er.

Har du ekstra god tid, så kan du også give dig i kast med at lave en portion hjemmelavede sandwichboller. Vi har en god opskrift lige her på nogle grove boller, som er perfekte til sandwich. Så kan man bage en stor portion og så blot fryse dem ned. Så er det altid hurtigt og nemt at tage et par boller op til madpakke osv.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

  1. Fra en der arbejder på Joe!
    Så er det Mayo istedet for creme fraiche, og dobbelt så meget forårsløg end Dill – ift hvor meget man lige tænker man vil komme i, og citron i er et must!

Skriv en kommentar