Madplan uge 49

Tiden flyver afsted og det er allerede blevet tid til madplan for uge 49. Julen nærmer sig med hastige skridt og vi er allerede et par dage inde i december. Selvom december for mange er en travl måned, så må man ikke glemme at få noget ordentligt og lækkert aftensmad. Det skal vi i hvert fald nok sørge for!

Madplan uge 49

Madplan uge 49

Mandag: Cashew chicken med ris

Tirsdag: Salatbowls med tun

Onsdag: Risotto med kylligebryst svøbt i serranoskinke

Torsdag: Millionbøf med kartoffelmos

Fredag: Peinirli med kartofler og pesto

Denne uges madplan byder på lækre og nemme hverdagsretter. Ugen starter ud med en omgang cashew Chicken med ris, som er sådan en omgang asiatisk inspireret ret. Tirsdag står den på nemme salatbowls med hjemmerørt tunsalat. Onsdag skal du have en simpel risotto med kyllingebryst svøbt i serranoskinke.  Torsdag er der en dansk klassiker på menuen, for der skal du have millionbøf med kartoffelmos. Husk også om torsdagen at røre dejen sammen til peinirli om fredagen. Det tager 2 minutter at røre sammen og så har du altså nem og lækker aftensmad om fredagen.

Indkøbsliste til madplan uge 49

Inden du begiver dig ud i madplanen, så husk også at tjekke om du tilfældigvis har nogle af ingredienserne allerede. Vær også opmærksom på, at ingredienslisten er udregnet ud fra 2 personer. Har du vores app, så kan du nemt ændre antallet af personer og så ændrer den samtidig mængderne automatisk. Du kan læse mere om vores app lige her.

Indkøbsliste til madplan uge 49

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Tags anvendt i denne opskrift

EfterårForårSommerVinter

Kommentarer

Skriv en kommentar