Madplan uge 26

Så er vi klar med næste uges madplan. Madplan for uge 26, som igen er til 2 personer. Hvis du endnu ikke ved det, så udgiver vi hver uge 2 madplaner. Én almindelig og en ekstra speciel én til medlemmer af Mit Mummum. Denne uges ekstra madplan er en sund madplan med fokus med ekstra grøntsager. Du finder den her.

Madplan uge 26

Madplan for uge 26

Mandag: Cremet pastasalat med karry og bacon med stegt kyllingebryst

Tirsdag: Pastaret med flanksteak

Onsdag: Karrykartoffelsalat med grillpølser og tomatsalat 

Torsdag: Græske spyd med salat og bagte kartofler

Fredag: Indbagt laks med hollandaise og frisk pasta

Denne uges madplan består, som altid, af lækre og nemme hverdagsretter. Ugen starter ud med en omgang cremet pastasalat med karry og bacon. Hertil skal du have stegt kyllingebryst. Her er der ingen opskrift og vi har blot skrevet kyllingebryst på indkøbssedlen. Vi ville personligt blot krydre det med noget paprika, hvidløg, salt og peber og stege det på en pande.

Tirsdag står den på vores pastaret med flanksteak med cherrytomater og en lækker sauce. En hurtig og nem pastaret! Onsdag skal du have vores hjemmelavet karrykartoffelsalat. Denne gang med stegte grillpølser og en nem tomatsalat. Grillpølserne er der heller ingen opskrift på, men vi regner med, at du selv kan finde ud af at stege dem.

Torsdag er der græske spyd med bagte kartofler og salat på menuen. Og ugen slutter af med en omgang indbagt laks med hjemmelavet hollandaise og pasta. Alt i alt en virkelig lækker uge, hvis vi selv skal sige det.

Indkøbsliste for madplan uge 26

Her er indkøbslisten for madplanen. Husk at tjekke skabe, køleskab og fryser for varer du evt. allerede har. Så kan du lige så godt få brugt de ting i stedet for at købe nye. Husk at vores madplaner er til 2 personer.

Indkøbsliste for madplan til uge 26

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar