Lækre hverdagsopskrifter

Madplan uge 26

Så er vi klar med næste uges madplan. Madplan for uge 26, som igen er til 2 personer. Vi kan endelig begynde at se sommerferien forude! Amanda har lige afsluttet sin kandidatuddannelse fra Aalborg Universitet og Mathilde afslutter sit 8. semester i denne uge. Vi kan derfor begge snart holde en velfortjent sommerferie.

Vi er jo som sagt begyndt at lave 2 madplaner om ugen. Én almindelig og en ekstra speciel én til medlemmer af Mit Mummum. Denne uges ekstra madplan er en sund madplan med fokus med ekstra grøntsager. Du kan finde den lige her. 

Madplan for uge 26 

Madplan for uge 26

Mandag: Alfonso pastaret med kylling

Tirsdag: Salatbowls med laks 

Onsdag: Karrykartoffelsalat med grillpølser og tomatsalat 

Torsdag: Græske spyd med salat og bagte kartofler

Fredag: Indbagt laks med hollandaise og frisk pasta

Vi har samlet en masse spændende retter til denne uge. Mandag starter ud med vores populære Alfonso pastaret med kylling. Tirsdag står den på lækre salatbowls med laks og hjemmelavet dressing. Onsdag skal du have hjemmelavet kartoffelsalat med karry, hertil grillpølser og en simpel tomatsalat. Torsdag står den på græske spyd med salat og bagte sesamkartofler (husk, at det er 2 opskrifter). Og fredag slutter vi ugen af med indbagt laks i butterdej med hjemmelavet hollandaise og frisk pasta. Den perfekte afslutning på ugen.

Indkøbsliste for madplan til uge 26

Her er indkøbslisten for madplanen. Husk at tjekke skabe, køleskab og fryser for varer du evt. allerede har. Så kan du lige så godt få brugt de ting i stedet for at købe nye. Der er desværre stadigvæk et stort logo fra Pinterest, som dækker højre hjørne af listen. Vi arbejder på at få det fikset. Gem indkøbslisten på din mobil eller computer i stedet.

Indkøbsliste for madplan til uge 26

FØLG OGSÅ MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også påInstagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag