Madplan uge 26

Så er vi klar med næste uges madplan. Madplan for uge 26, som igen er til 2 personer. Hvis du endnu ikke ved det, så udgiver vi hver uge 2 madplaner. Én almindelig og en ekstra speciel én til medlemmer af Mit Mummum. Denne uges ekstra madplan er en sund madplan med fokus med ekstra grøntsager. Du finder den her.

Madplan uge 26

Madplan for uge 26

Mandag: Pastaret med flanksteak

Tirsdag: Tunacado

Onsdag: Græske spyd med salat

Torsdag: Karrykartoffelsalat med fyldt kylling med mozzarella

Fredag: Crispy chicken med indisk sauce

Denne uges madplan består, som altid, af lækre og nemme hverdagsretter. Ugen starter ud med en omgang cremet pastaret med flanksteak. Tirsdag står den på de populære Tunacado sandwich med tomat og avocado. Onsdag skal du have vores græske spyd med salat på menuen.

Torsdag er der hjemmelavet karrykartoffelsalat. Denne gang med fyldt kylling med mozzarella og tomat til.  Og ugen slutter af med en omgang crispy chicken med indisk sauce, som er en af vores absolut favoritter. Vi håber, at denne uges madplan falder i god jord!

Indkøbsliste for madplan uge 26

Her er indkøbslisten for madplanen. Husk at tjekke skabe, køleskab og fryser for varer du evt. allerede har. Så kan du lige så godt få brugt de ting i stedet for at købe nye. Husk at vores madplaner er til 2 personer.

Indkøbsliste for madplan uge 26

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar