Madplan uge 26

Så er vi klar med næste uges madplan. Madplan for uge 26, som igen er til 2 personer. Hvis du endnu ikke ved det, så udgiver vi hver uge 2 madplaner. Én almindelig og en ekstra speciel én til medlemmer af Mit Mummum. Denne uges ekstra madplan er en sund madplan med fokus med ekstra grøntsager. Du finder den her.

Madplan for uge 26

Madplan for uge 26

Mandag: Pastaret med flanksteak

Tirsdag: Kartoffelpizza med pesto

Onsdag: Græske spyd med salat

Torsdag: Karrykartoffelsalat med små farsbrød og tomatsalat 

Fredag: Græsk gyros med kylling

Denne uges madplan består, som altid, af lækre og nemme hverdagsretter. Ugen starter ud med en omgang cremet pastaret med flanksteak.

Tirsdag står den på vores populære kartoffelpizza. Husk at røre dejen sammen om mandagen! Onsdag skal du have vores græske spyd med salat på menuen.

Torsdag er der hjemmelavet karrykartoffelsalat. Denne gang med små farsbrød og en nem tomatsalat.  Og ugen slutter af med en omgang græsk gyros med kylling.

Indkøbsliste for madplan uge 26

Her er indkøbslisten for madplanen. Husk at tjekke skabe, køleskab og fryser for varer du evt. allerede har. Så kan du lige så godt få brugt de ting i stedet for at købe nye. Husk at vores madplaner er til 2 personer.

Indkøbsliste for madplan uge 26

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar