Lækre hverdagsopskrifter

Madplan uge 27

Så er der madplan for uge 27 klar. Vi er endelig gået på sommerferie, hvilket virkelig har været tiltrængt. Nu skal vi blot nyde den danske sommer, som forhåbentlig bliver ved med at være lige så skøn som denne uge. Næste uges madplan er igen til 2 personer, så igen vil vi lige minde dig på, at hvis I er flere, så skal I huske at gange ingredienslisten op.

madplan uge 27

Madplan for uge 27

Mandag: Pastaret med kylling og soltørrede tomater

Tirsdag: Indisk kylling med ris 

Onsdag: Asiatisk gris med chilisauce

Torsdag: Asiatiske kyllingelår med broccolipastasalat

Fredag: Fyldt mørbrad med feta og smørstegte kartofler

Denne uge står på lidt anderledes, men stadig super spændende og lækre retter. Mandag starter du ud med vores populære pastaret, som er vendt i en cremet sauce med kylling og soltørrede tomater. Tirsdag bevæger vi os hen i det indiske køkken og den står på indisk kylling med ris.

Onsdag går vi fra det indiske over til det asiatiske kylling, hvor den står på asiatisk gris med ris og chilisauce. Torsdag skal du have asiatiske kyllingelår og vores lækre broccolipastasalat til. Og ugen slutter af med en omgang fyldt mørbrad med feta, smørstegte kartofler og chilidip.

Indkøbsliste til madplan for uge 27

Husk at tjekke dine skabe, køleskab og fryser for varer du eventuelt allerede har. Vi har desværre stadig problemer med Pinterest logoet, som dækker lidt af indkøbssedlen.Gem indkøbslisten på din mobil eller computer i stedet. Hvis du bruger mobil, så hold fingeren nede på billedet og arkiver (gem) det så på din telefon. På computer så højreklikker du på billedet og gemmer det ned.

Indkøbsliste til madplan for uge 27

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også påInstagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag