Madplan uge 27

Så er der madplan for uge 27 klar. Vi er endelig gået på sommerferie, hvilket virkelig har været tiltrængt. Næste uges madplan er igen til 2 personer, så igen vil vi lige minde dig på, at hvis I er flere, så skal I huske at gange ingredienslisten op.

Madplan for uge 27

Madplan for uge 27

Mandag: Rugbrød med paneret torskerogn

Tirsdag: Indisk kylling med ris 

Onsdag: Asiatisk gris med chilisauce

Torsdag: Bradepande fajitas

Fredag: Fyldt mørbrad med feta og smørstegte kartofler

Denne uge står på lidt anderledes, men stadig super spændende og lækre retter. Mandag starter du ud med en omgang luksus paneret torskerogn med hjemmelavet dildmayo. Tirsdag bevæger vi os hen i det indiske køkken og den står på indisk kylling med ris.

Onsdag går vi fra det indiske over til det asiatiske kylling, hvor den står på asiatisk gris med ris og chilisauce. Torsdag skal du have en omgang nemme bradepande Fajitas. Og ugen slutter af med en omgang fyldt mørbrad med feta, smørstegte kartofler og chilidip.

Indkøbsliste til madplan for uge 27

Her finder du næste uges indkøbsliste. Husk at tjekke dine skabe, køleskab og fryser for varer du eventuelt allerede har. Husk også igen, at madplanen er udregnet til 2 personer.

Indkøbsliste til madplan for uge 27

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar