Madplan uge 27

Så er der madplan for uge 27 klar. Sommerferien er lige om hjørnet, hvilket virkelig er tiltrængt. Måske du også snart går på ferie. Ikke desto mindre, så er det bare dejligt at have styr på madplanen for ugen, så man har det mindre at bekymre sig om. Næste uges madplan er igen til 2 personer, så igen vil vi lige minde dig på, at hvis I er flere, så skal I huske at gange ingredienslisten op. Du kan fortsat handle den direkte hos Nemlig.com og få varerne til madplanen leveret direkte til døren.

Madplan for uge 27

Madplan for uge 27

Mandag: Rugbrød med paneret torskerogn

Tirsdag: Pita-pizza med kartoffel og grøn pesto

Onsdag: Pasta med karamelliserede løg og mascarpone

Torsdag: Bradepande fajitas

Fredag: Indisk kylling med ris 

Denne uge står på lidt anderledes, men stadig super spændende og lækre retter. Mandag starter du ud med en omgang luksus paneret torskerogn med hjemmelavet dildmayo. Tirsdag er der nemme pita-pizza med kartoffel og mascarpone på menuen.

Onsdag står den på en ny ret, nemlig pasta med karamelliserede løg i en cremet sauce. Torsdag skal du have en omgang nemme bradepande Fajitas. Ugens sidste dag bevæger vi os hen i det indiske køkken og den står på indisk kylling med ris.

Indkøbsliste til madplan for uge 27

Her finder du næste uges indkøbsliste. Husk at tjekke dine skabe, køleskab og fryser for varer du eventuelt allerede har. Husk også igen, at madplanen er udregnet til 2 personer.

Indkøbsliste til madplan for uge 27

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar