Lækre hverdagsopskrifter

Madplan uge 33

Det danske sommervejr har endelig fundet vej frem og vi er klar med madplan for uge 33! Nøj, hvor er det skønt, at vi endelig har fået nogle solrige dage efter hele juli måned var fyldt med regn og blæst. Det har vi selvfølgelig også tænkt over, da vi lavede denne uges madplan. Det skulle være ekstra nemme retter, som passer perfekt til solskin og godt vejr. Så skal vi helst ikke stå alt for længe inden for og lave mad.

Madplan uge 33

Madplan uge 33

Mandag: Cremet spaghetti med kylling og champignon

Tirsdag: Squashsuppe med sprød serranoskinke

Onsdag: Bagte sesamkartofler, melonsalat og stegt kyllingebryst

Torsdag: Pastaret med sprød serranoskinke og rucola

Fredag: Græsk salat, bagte søde kartofler og kød til grillen

Som sagt, så har vi prøvet at tage nogle nemme retter, som passer perfekt til det flotte vejr. HUSK at vores madplaner er til 2 personer og vi udregner indkøbslisten efter det. Så hvis I er flere end det, så husk at gange op.

Mandag starter med en god og cremet pastaret med spaghetti, kylling og champignon. Tirsdag står den på squashsuppe med sprød serranoskinke. Squash er i sæson, så det er en fantastisk måde at få brugt det på. Onsdag står den på bagte sesamkartofler, en lækker melonsalat og stegt kyllingebryst. På denne dag er der to opskrifter, altså opskrift på bagte sesamkartofler og melonsalaten, så husk at få trykket ind på begge. Vi regner desuden med, at du selv kan finde ud af at stege kyllingebrystet. Det kan du gøre på grillen eller blot på en pande. Vi plejer at krydre med hvidløg, paprika, salt og peber.

Torsdag står den igen på en lækker pastaret. Denne gang en med sprød serranoskinke og rucola på toppen. Det er en rigtig sommer-pastaret. Og ugen slutter af med en græsk salat, bagte søde kartofler og kød til grillen. Her kan du selv vælge hvad du har lyst til. Hvis du ikke har en grill, så kan du selvfølgelig også bare stege det på en almindelig pande. Her skal du igen være opmærksom på, at der både er en opskrift på græsk salat og på bagte søde kartofler.

Vi håber, at denne uges madplan falder i jeres smag! Og så må I huske at nyde det gode vejr.

Indkøbsliste for madplan uge 33

Nedenunder finder du indkøbsliste for uge 33. Vi gør lige igen opmærksom på, at den er til 2 personer og at vi har udregnet den efter det (selvom nogle af vores opskrifter er til 4 personer). Så hvis I er flere, så husk at gange op. Husk også at tjekke om du har nogle af tingene i skabe, fryser og køleskab.

Indkøbsliste for madplan uge 33

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag