Madplan uge 33

Hverdagen er for alvor startet igen og vi kan se, at madplanerne er super populære hos jer. Derfor er vi klar med madplan for uge 33 nu. Den består af nemme og lækre hverdagsretter for hele familien. Husk at vi udregner madplanerne for 2 personer, så er I flere, så skal I huske at gange op. I vores app kan du også nemt ændre antallet af personer. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet 4 kogebøger, som du kan købe lige her.

Madplan uge 33

Madplan uge 33

Mandag: Boller i karry

Tirsdag: Squashsuppe med sprød serranoskinke

Onsdag: Æggekage med bacon og rugbrød

Torsdag: Mormors koteletter i fad

Fredag: Pasta med bagte tomater og basilikum

Mandag starter med en god og klassisk omgang boller i karry Tirsdag står den på squashsuppe med sprød serranoskinke. Squash er i sæson, så det er en fantastisk måde at få brugt det på. Onsdag står den på æggekage med bacon og rugbrød. En nem opskrift til hverdagen. Torsdag står den på mormors koteletter i fad med ris til og ugen slutter af med den lækreste pastaret med bagte tomater og basilikum.

Indkøbsliste for madplan uge 33

Nedenunder finder du indkøbsliste for uge 33. Vi gør lige igen opmærksom på, at den er til 2 personer og at vi har udregnet den efter det (selvom nogle af vores opskrifter er til 4 personer). Så hvis I er flere, så husk at gange op. Husk også at tjekke om du har nogle af tingene i skabe, fryser og køleskab.

Indkøbsliste for madplan uge 33

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

  1. Synes det er træls man man ikke kan tilføje madplanen som helhed. Eksempel den med sesam kartofler og melonsalat og kylling bryst der kan jeg ikke bare klikke på den og lægge det hele på madplanen så jeg kan lave en madplan som passer til vores familie pga de er opdelt i flere opskrifter. Det er jo nemt den i lægger op men så passer den ik til os da vi er 5 der skal have mad hver dag..

    1. Hej Dina,

      Vi udgiver i den her måned en app, hvor det det bliver muligt. Der kommer til at være en masse ting, som bliver gjort nemmere ift. madplanen, så vi håber og krydser fingre for, at det vil hjælpe dig/jer.

      Kh

Skriv en kommentar