Madplan uge 33

Hverdagen er for alvor startet igen og vi kan se, at madplanerne er super populære hos jer. Derfor er vi klar med madplan for uge 33 nu. Den består af nemme og lækre hverdagsretter for hele familien. Husk at vi udregner madplanerne for 2 personer, så er I flere, så skal I huske at gange op. I vores app kan du også nemt ændre antallet af personer.

Madplan uge 33

Madplan uge 33

Mandag: Cremet spaghetti med kylling og champignon

Tirsdag: Squashsuppe med sprød serranoskinke

Onsdag: Pastasalat med hjemmelavet pesto og græske hakkebøffer

Torsdag: Mørbrad i fad med ris 

Fredag: Græsk salat, timiankartofler og marineret kylling

Mandag starter med en god og cremet pastaret med spaghetti, kylling og champignon. Tirsdag står den på squashsuppe med sprød serranoskinke. Squash er i sæson, så det er en fantastisk måde at få brugt det på. Onsdag står den på pastasalat med græske hakkebøffer. Hvis du ikke har en grill, så kan de også sagtens steges på pande. På denne dag er der to opskrifter, så husk at få trykket ind på begge. Torsdag står den på mørbrad i fad med kogte ris til og ugen slutter af med en græsk salat, bagte kartofler og marineret kylling.

Indkøbsliste for madplan uge 33

Nedenunder finder du indkøbsliste for uge 33. Vi gør lige igen opmærksom på, at den er til 2 personer og at vi har udregnet den efter det (selvom nogle af vores opskrifter er til 4 personer). Så hvis I er flere, så husk at gange op. Husk også at tjekke om du har nogle af tingene i skabe, fryser og køleskab.

Indkøbsliste for madplan uge 33

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

  1. Synes det er træls man man ikke kan tilføje madplanen som helhed. Eksempel den med sesam kartofler og melonsalat og kylling bryst der kan jeg ikke bare klikke på den og lægge det hele på madplanen så jeg kan lave en madplan som passer til vores familie pga de er opdelt i flere opskrifter. Det er jo nemt den i lægger op men så passer den ik til os da vi er 5 der skal have mad hver dag..

    1. Hej Dina,

      Vi udgiver i den her måned en app, hvor det det bliver muligt. Der kommer til at være en masse ting, som bliver gjort nemmere ift. madplanen, så vi håber og krydser fingre for, at det vil hjælpe dig/jer.

      Kh

Skriv en kommentar