Madplan uge 37

Så har vi madplan klar til uge 37. Den her uge er simpelthen fløjet afsted, da vi har gang i så mange spændende projekter. Ikke desto mindre, så har vi altså madplan for uge 37 klar. Den er som altid til 2 personer og indeholder en masse nemme, velsmagende og hurtige hverdagsretter. Vi kan se, at interessen for vores madplaner stiger. Både for denne normale madplan, men også for vores medlemsmadplaner. Som medlem af Mit Mummum får du nemlig adgang til 2 madplaner om ugen. Mit Mummum kan du tilmelde dig lige her.

Madplan uge 37

Madplan uge 37

Mandag: Mexicansk lasagne 

Tirsdag: Græske spyd med salat

Onsdag: Pastaret i svampesauce med kylling

Torsdag: Mørbrad i fad med ris 

Fredag: Pizza med parmaskinke, rucola og parmesanost

I denne uges madplan starter du ugen ud med en omgang mexicansk lasagne. En lasagne, som er lidt spicy og som indeholder lækre krydderier. Tirsdag skal du en tur til Grækenland, for der står den på græske oksekødsspyd med en græsk salat til. Onsdag er der en nem pastaret med champignon og kylling på menuen.

Torsdag står den på mørbrad i fad med kogte ris til. Og ugen slutter af med en lækker hjemmelavet pizza. HUSK at du skal røre dejen sammen til pizzaen torsdag aften. Det tager 5 minutter og gør altså det hele super nemt om fredagen.

Indkøbsliste for madplan uge 37

Her har du indkøbslisten for madplan uge 37. Vær opmærksom på, at vi har udregnet opskrifterne til 2 personer. Så hvis I er mere end 2, så husk at gange op. Husk også at tjekke fryser, skabe, køleskab osv. for ingredienser du måske allerede har.

Indkøbsliste for madplan uge 37

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. Det er som om mængderne på indkøbssedlen ikke stemmer helt med det der står i opskrifterne, til trods for at der skal ganges op.
  Jeg har indtil videre stået og manglet champignon og madlavningsfløde

  1. Hej Mette,

   Du skal blot højreklikke på indkøbssedlen. Og for at printe opskrifter skal du gå ind i hver opskrift og trykke udskriv 🙂

   Kh

Skriv en kommentar