Madplan uge 37

Så har vi madplan klar til uge 37. Den er som altid til 2 personer og indeholder en masse nemme, velsmagende og hurtige hverdagsretter. Hvis du er vild med vores opskrifter, så kan du også købe vores kogebøger lige her.

Madplan uge 37

Madplan uge 37

Mandag: Pastaret med svampe og spinat

Tirsdag: Asiatiske tortillas med oksekød, peanuts og lime

Onsdag: Panerede koteletter med bulgursalat

Torsdag: Hakkebøffer med bløde løg

Fredag: Vegetarpizza med grøntsager

I denne uges madplan starter du ugen ud med en omgang lækker pastaret med svampe og spinat i flødesauce. Tirsdag skal du have en omgang asiatiske tortillas med oksekød og asiatisk dressing.  Onsdag er der sprøde, panerede koteletter med bulgursalat på menuen. Hvis du ikke har en airfryer, så steger du dem blot på pande.

Torsdag står den på en dansk klassiker, nemlig hakkebøffer med bløde løg og ugen slutter af med vegetarpizza med grøntsager. Husk at røre dejen sammen til pizza dagen før.

Indkøbsliste for madplan uge 37

Her har du indkøbslisten for madplan uge 37. Vær opmærksom på, at vi har udregnet opskrifterne til 2 personer. Så hvis I er mere end 2, så husk at gange op. Du kan også bruge vores app til nemt at justere antallet. Husk også at tjekke fryser, skabe, køleskab osv. for ingredienser du måske allerede har.

Indkøbsliste for madplan uge 37

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. Det er som om mængderne på indkøbssedlen ikke stemmer helt med det der står i opskrifterne, til trods for at der skal ganges op.
  Jeg har indtil videre stået og manglet champignon og madlavningsfløde

  1. Hej Mette,

   Du skal blot højreklikke på indkøbssedlen. Og for at printe opskrifter skal du gå ind i hver opskrift og trykke udskriv 🙂

   Kh

 2. Hej

  Der står at man skal købe 450g kylling, jeg kan dog ikke se at man skal bruge kylling til nogle af opskrifterne? Er det mig der ser forkert? 🙂
  KH

  1. Hej Frederikke,

   Vi er simpelthen kommet til at skrive en opskrift mere på madplanen. Den har vi tilføjet som lørdag nu <3

   Kh

Skriv en kommentar