Madplan uge 4

Så er vi klar med madplan til uge 4 og det er slet ikke til at forstå, at vi allerede går ind i uge 4. Det er helt vildt, at tiden går så stærkt og at januar allerede snart er overstået. Vi kan umuligt være de eneste, som føler at tiden suser forbi os. Uanset hvad, så har vi altså næste uges madplan klar og den indeholder en masse nemme og lækre retter!

Madplan uge 4

Madplan uge 4

Mandag: Afrikansk gryderet med søde kartofler

Tirsdag: Skinketærte

Onsdag: Chicken katsu

Torsdag: Kartoffelsuppe med gulerødder og chili

Fredag:  Spinatpasta med bacon og grøntsager

Denne uge står på lækre og spændende retter. Vi starter ugen med en anderledes ret, nemlig afrikansk gryderet som har en fantastisk smag af både søde kartofler, peanutbutter og tomat. Tirsdag skal du have en klassisk skinketærte med hytteost, skinke, broccoli og porrer. Onsdag står den på chicken katsu med paneret kylling.

Om torsdagen står den på en smagfuld suppe med bacon og ugen slutter af med en omgang spinatpasta med bacon og grøntsager i flødesauce.

Indkøbsliste for madplan uge 4

Husk også at tjekke om du tilfældigvis har nogle af ingredienserne allerede. Husk også, at vores madplaner er udregnet til 2 personer.

Indkøbsliste for madplan uge 4

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. Hmm, hvad skal man bruge butterdejen til. Den står på indkøbslisten (Indkøbsliste for madplan uge 4), men jeg kan ikke finde det på nogle af opskrifterne…

 2. Tak, jeg havde overset opskriften med den indbagte kylling, og kun set salaten.

  Tak for nogle gode og spændende opskrifter. Det eneste jeg kan ønske mig mere, er hvis indkøbslisten var til 4 personer – men jeg opjusterer når jeg alligevel skal tjekke hvad jeg har i forvejen. 🙂

 3. Hej til ansvarlige
  Jeg har kigget jeres madplan for uge 3 , men hvordan bliver man medlem da der er nogle madplaner , der kun er for medlemmer
  Mvh Mona Hansen

 4. Jeg er nyt medlem – hvornår er madplanerne for den efterfølgende uge synlige i app’en (fx uge 4)?

  1. Hej Tina,
   Det er de lørdag morgen. Prøv gerne at lukke appen helt ned og åben den igen om lørdagen 🙂
   Kh

Skriv en kommentar