Lækre hverdagsopskrifter

Madplan uge 4

Så er vi klar med madplan til uge 4. Igen er den til to personer med varierede retter i ugens løb – både fisk, kylling og oksekød. Prisen på denne uges madplan ligger på 342 kr. Husk at prisen blot er vejledende.

madplan

Madplan uge 4

Mandag: Afrikansk gryderet med søde kartofler

Tirsdag: Lasagnette

Onsdag: Laks i cremet sauce med tomater og spinat

Torsdag: Kartoffel, gulerods og chili suppe

Fredag: Salat med søde kartofler og granatæble med indbagt kylling med pikant

Denne uge står på lækre varierede retter. Vi starter ugen med en anderledes ret, nemlig afrikansk gryderet som har en fantastisk smag af både søde kartofler, peanutbutter og tomat. I midtugen står den på lasagnette, cremet laks og suppe. Ugen afsluttes med indbagt kylling i butterdej med en lækker salat til. Med kombination af fjerkræ, okse og fisk i ugens løb, så får du lidt af det hele!

INDKØBSLISTE TIL MADPLAN FOR UGE 4

Inden du begiver dig ud i madplanen, så husk at have læst det her indlæg. Her står der alt om basislager, hvordan vi udregner priserne osv. Husk også at tjekke om du tilfældigvis har nogle af ingredienserne allerede. Ingredienser markeret med rød, er ingredienser, som vi forventer, at du har på dit basislager.

indkøb

FØLG OGSÅ MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Følg endelig med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor du vil opleve mest aktivitet.Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Kommentarer

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag