Madplan uge 30

Vi håber, at de af jer, der har ferie, nyder den! Vi er i hvert fald klar med madplan for uge 30. Den er som altid til 2 personer og indeholder en masse nemme hverdagsretter. Så har du masser af tid til at nyde ferien!

Madplan uge 30

Madplan uge 30

Mandag: Kylling i paprikasauce 

Tirsdag: Tærte med feta og skinke med tomatsalat

Onsdag: Lasagnette

Torsdag: Kylling i rød karry

Fredag: Pastaret med champignon og bacon 

Denne uge står på en masse nemme og lækre retter. Mandag starter du ud med kylling i paprikasauce. Tirsdag står den på tærte med feta og skinke samt en lækker tomatsalat. Vi har valgt at man laver en hel tærte, så er der gode rester.

Onsdag står den på hjemmelavet lasagnette, som er den nemme udgave af en klassisk lasagne. Torsdag skal vi en tur forbi det asiatiske køkken med en lækker kylling i rød karry. Og ugen slutter af med en simpel, men super lækker pastaret med bacon og champignon.

Indkøbsliste til madplan uge 30

Ingredienser markeret med rød, er de ingredienser vi forventer du har på dit basislager. Husk at tjekke dine skabe, køleskab og fryser for varer du eventuelt allerede har. Så er der penge at spare.

Indkøbsliste til madplan uge 30

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar