Madplan uge 30

Vi håber, at jer af jer, der har ferie, nyder den! Vi er i hvert fald klar med madplan for uge 30. Den er som altid til 2 personer og indeholder en masse nemme hverdagsretter. Så har du masser af tid til at nyde ferien!

Madplan uge 30

Madplan uge 30

Mandag: Stegt kyllingebryst med græsk salat

Tirsdag: Tærte med feta og skinke med tomatsalat

Onsdag: Lasagnette

Torsdag: Kylling i rød karry

Fredag: Pastaret med champignon og bacon 

Denne uge står på en masse nemme og lækre retter. Mandag starter du ud med stegt kyllingebryst med græsk salat. Her har vi blot skrevet kyllingebryst på indkøbssedlen, så vi tænker, at du selv kan finde ud af at stege det. Vi elsker at lave en marinade af knust hvidløg, paprika, salt og peber. Tirsdag står den på tærte med feta og skinke samt en lækker tomatsalat. Vi har valgt at man laver en hel tærte, selvom madplanen er til 2 personer. Det er svært at lave en halv tærte, hvis man ikke har et lille fad til det.

Onsdag står den på hjemmelavet lasagnette, som er den nemme udgave af en klassisk lasagne. Torsdag skal vi en tur forbi det asiatiske køkken med en lækker kylling i rød karry. Og ugen slutter af med en simpel, men super lækker pastaret med bacon og champignon.

Indkøbsliste til madplan uge 30

Ingredienser markeret med rød, er de ingredienser vi forventer du har på dit basislager. Husk at tjekke dine skabe, køleskab og fryser for varer du eventuelt allerede har. Så er der penge at spare. Vi har desværre stadig problemer med Pinterest logoet, som dækker lidt af indkøbssedlen. Gem derfor indkøbslisten på din mobil eller computer i stedet.

Indkøbsliste til madplan uge 30

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar