Lækre hverdagsopskrifter

Madplan uge 30

Vi håber, at jer af jer, der har ferie, nyder den! Vi er i hvert fald klar med madplan for uge 30. Den er som altid til 2 personer og indeholder en masse nemme hverdagsretter. Så har du masser af tid til at nyde ferien!

Madplan uge 30

Madplan uge 30

Mandag: Tærte med feta og skinke med tomatsalat

Tirsdag: Græske hakkebøffer i fad med ris 

Onsdag: Stegt kyllingebryst med græsk salat

Torsdag: Kylling i rød karry

Fredag: Pastaret med champignon og bacon 

Denne uge står på en masse nemme og lækre retter. Mandag starter du ud med en simpel tærte med tomatsalat. Vi har valgt at man laver en hel tærte, selvom madplanen er til 2 personer. Det er svært at lave en halv tærte, hvis man ikke har et lille fad til det. Tirsdag står den på græske hakkebøffer med ris, som er en ny opskrift på vores hjemmeside. Onsdag står den på stegt kyllingebryst med græsk salat. Vi har ikke en opskrift på kyllingebryst – det regner vi med, at du blot steger på en pande i noget olie og med nogle krydderier. Onsdag skal vi en tur forbi det asiatiske køkken med en lækker kylling i rød karry. Og ugen slutter af med en simpel, men super lækker pastaret med bacon og champignon.

Indkøbsliste til madplan uge 30

Ingredienser markeret med rød, er de ingredienser vi forventer du har på dit basislager. Husk at tjekke dine skabe, køleskab og fryser for varer du eventuelt allerede har. Så er der penge at spare. Vi har desværre stadig problemer med Pinterest logoet, som dækker lidt af indkøbssedlen. Gem derfor indkøbslisten på din mobil eller computer i stedet.

Indkøbsliste til madplan uge 30

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag