Madplan uge 9

Så er næste uges madplan klar, madplan for uge 9 med dertilhørende indkøbsseddel. HUSK at vi laver madplan til 2 personer, så hvis I er 3 eller 4, så gang indkøbslisten op. Selvom nogle af vores opskrifter er til 4 personer, så regner vi madplanen ud til 2 personer. Så vær blot opmærksom på dette.

Madplan uge 9

Madplan uge 9

Mandag: Pastaret med rejer og fløde

Tirsdag:  Kartoffel curry 

Onsdag: Mørbradgryde med kokosmælk

Torsdag: Salatbowls med asiatisk mørbrad

Fredag: Kartoffelpizza med serranoskinke

I denne uge står den på en masse lækre og nemme retter. Mandag starter ud med en lækker pastaret med rejer. Tirsdag står den på en vegetarisk dag, da den står på en lækker kartoffel curry. Onsdag skal du have en smagfuld mørbradgryde med kokosmælk og grønt. Og torsdag står den på vores lækre salatbowls med asiatisk mørbrad. Torsdag aften skal du også huske at røre pizzadej sammen til om fredagen, da den her står på kartoffelpizza med sprød serranoskinke. Det er vores nemme koldhævet pizzadej, som blot skal røres sammen med en ske.

Indkøbsliste til madplan for uge 9

Nedenfor finder du næste uges indkøbsliste. Husk også at tjekke om du tilfældigvis har nogle af ingredienserne allerede.

Indkøbsliste til madplan for uge 9

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar