Madplan uge 9

Så er næste uges madplan klar, madplan for uge 9 med dertilhørende indkøbsseddel. HUSK at vi laver madplan til 2 personer, så hvis I er 3 eller 4, så gang indkøbslisten op. Selvom nogle af vores opskrifter er til 4 personer, så regner vi madplanen ud til 2 personer. Så vær blot opmærksom på dette.

Madplan uge 9

Madplan uge 9

Mandag: Spinatpasta med bacon i flødesauce

Tirsdag: Tærte med broccoli og bacon med tomatsalat

Onsdag: Pastasalat med grøn pesto med fyldt mørbrad

Torsdag: Salatbowls med asiatisk mørbrad

Fredag: Kartoffelpizza med serranoskinke

I denne uge står den på en masse lækre og nemme retter. Indkøbslisten (som du finder lidt længere nede) bugner af grøntsager, som skal bruges til alle disse spændende måltider. Den står på pastaret, tærte og pizza. Så en god blanding af det hele! Tirsdag er det en lækker broccolitærte med bacon serveret med tomatsalat. Husk, at det er to forskellige opskrifter, så du skal klikke på både “tærte med broccoli og bacon” og “tomatsalat” for at finde begge opskrifter. Onsdag og torsdag er det begge dage retter med mørbrad. Grunden til dette er for at få brugt eventuelle rester, hvis man er to personer. De bliver også tilberedt på to vidt forskellige måder.

Om torsdagen skal du også huske at få lavet dejen til pizza, som du skal have fredag. Det er nemlig en koldhævet pizzadej, som skal være på køl. Den skal mindst være i køleskabet 15-18 timer, men den kan også sagtens stå længere tid. Vi har før haft den til at stå i 2-3 dage uden problemer.

Vi håber, at denne uges madplan falder i god jord. Hvis der er nogle forslag til retter eller nogle ting vi kan gøre bedre, så er du altid velkommen til at skrive til os.

Indkøbsliste til madplan for uge 9

Nedenfor finder du næste uges indkøbsliste. Husk også at tjekke om du tilfældigvis har nogle af ingredienserne allerede.

Indkøbsliste til madplan for uge 9

FØLG OGSÅ MED PÅ DE SOCIALE MEDIER
Følg endelig med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor du vil opleve mest aktivitet.Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Kommentarer

Skriv en kommentar