Marengs spøgelser

Marengs spøgelser
Opskrift til stk. Opskrift til 20 stk.

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

2 timer

Samlet tid

2 timer og 15 minutter

Beskrivelse

Nem og hurtig opskrift på marengs spøgelser. De fineste og nemmeste spøgelser af marengs, som uden tvivl vil falde i god jord hos børn.

Ingrediensliste

 • 4 stk. æggehvide
 • 250 g. sukker
 • 1 tsk. eddike
 • 10 g. mørk chokolade

Fremgangsmåde

 1. Tænd ovnen på 100 grader varmluft.
 2. I en skål piskes æggehvider stive sammen med eddike. Tilsæt sukker lidt af gangen. Pisk indtil du har en tyk og sej marengs.
 3. Hæld din marengs op i en sprøjtepose uden tyl.
 4. En bageplade med bagepapir gøres klar. Sprøjt marengsen op som spøgelser.
 5. Bag dem på anden nederste rille i ovnen i 1 time.
 6. Sluk ovnen, når den ene time er gået. Lad ovnen køle af 1 time inden den åbnes.
 7. Hak chokolade groft.
 8. Smelt chokolade over vandbad.
 9. Brug en tandstik eller noget andet tyndt til at dyppe i chokoladen og lave ansigter på marengsen.
 10. Lad chokoladen sætte sig.
Bedøm denne ret

Opskrift på marengs spøgelser

Lav de her nemme marengs spøgelser, hvis der skal hygges lidt ekstra til halloween eller hvis der skal holdes en temafest. De er super simple at lave, da de blot er lavet på en simpel marengsdej. Vi elsker, at vi Danmark har taget traditionen med Halloween lidt til os. Det er på ingen måde lige så stort som i USA, men vi føler, at der hvert år kommer mere og mere med Halloween. Det er så hyggeligt at gøre lidt ekstra ud af det, især hvis man har børn, som uden tvivl vil elske sådan en (u)hyggelig lille fest.

Så skal man gå all-in på maden, snacks, pynt og kostumer. Og her er disse marengsspøgelser altså helt geniale. De er nemlig super nemme og billige at lave. Og så er der ingen tvivl om, at de vil falde i god jord hos de små. Du kan også lave det som et lille projekt i weekenden, hvor børnene så selv får lov til at lave ansigterne på spøgelserne.

LÆS OGSÅ: Mumie pølsehorn

Marengs spøgelser

Halloween spøgelser

 

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. Kan de laves dagen før man skal bruge dem? Altså Marens-spøgelserne 🙂 Hvis ja, hvordan skal de så opbevares over natten?

Skriv en kommentar