Marinade til hamburgerryg og skinke

Marinade til hamburgerryg og skinke
Opskrift til portion Opskrift til 1 portion

Forberedelsestid

2 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

2 minutter

Beskrivelse

Her finder du en nem og hurtig opskrift på en marinade og glasering til hamburgerryg og skinke. En marinade lavet på brun farin og sennep.

Ingrediensliste

  • 4 spsk. brun farin
  • 4 spsk. dijonsennep

Fremgangsmåde

  1. Rør brun farin og sennep sammen til en marinade.
  2. Brug marinaden til hamburgerryg og skinke som glasering.
Bedøm denne ret

Opskrift på Marinade til hamburgerryg og skinke

Her finder du opskriften på en super nem og hurtig marinade til hamburgerryg og skinke. Marinaden består af blot 2 ingredienser, nemlig brun farin og sennep. Det giver en marinade, som har den perfekte balance mellem sødme og det stærke fra sennep.

Marinaden smøres på din hamburgerryg eller skinke inden den kommer i ovnen. Når det bliver stegt, så karamelliserer marinaden og du får den absolut lækreste glasering. Det er i hvert fald en marinade, som du ikke går galt i byen med. Samtidig er den super nem at lave, hvilket er et kæmpe plus!

LÆS OGSÅ: Marinade til mørbrad

Marinade til hamburgerryg og skinke

Marinade af brun farin og sennep

Vi bruger altid den her marinade af brun farin og sennep, når vi laver hamburgerryg eller skinke. Du kan bruge marinaden hele året rundt, men den passer især ekstra godt på din juleskinke.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar