Tilmeld nyhedsbrev

Marinade til kylling ala Julie Bruun

Marinade til kylling ala Julie Bruun

Marinade til kylling ala Julie Bruun

Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

25 minutter

Samlet tid

35 minutter

Beskrivelse

En lækker og nem opskrift på marinade til kylling. At marinere kyllingefilet giver ofte et lækkert og smagfuldt kyllingebryst, som ikke er tørt, men i stedet mørt og saftigt. Server kyllingen til aftensmad sammen med en god salat og evt. bagte kartofler. Det er lækker og nem aftensmad.  

Ingrediensliste

  • 2 dl. naturel yoghurt
  • 1/2 bundt forårsløg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1/2 tsk. chili
  • 1 tsk. gurkemeje
  • 1/2 usprøjtet økologisk citron
  • 1/2 bundt persille
  • Salt/peber
  • 450 g. kyllingebryst

Fremgangsmåde

1. Hak forårsløg, hvidløg og persille og kom det i en skål sammen med skyr, krydderier og citronsaft.
2. Skær kylling i mindre stykker og vend den godt rundt i marianden.
3. Lad det stå og trække i en times tid.
4. Bag dem i et ovnfast fad i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter. Stik evt. et spyd i og server med friskhakket persille på toppen.

Bedøm denne ret

En lækker opskrift på marinade til kylling. En god marinade kan virkelig gøre underværker for et ellers kedeligt stykke kylling og hvis du er træt af at bruge de samme krydderier igen og igen, så burde du prøve kræfter med en marinade.

Den er super nem at røre sammen, faktisk kan det gøres på under 5 minutter. Så lægger du på kyllingen der i og så skal det have lov til at trække.

Den her marinade har sådan et lidt asiatisk præg, især med den flotte gule farve, som kyllingefileten får. Den er mild i smagen og kan derfor spises af både børn og voksne. Faktisk er det en opskrift, som den dygtige Julie Bruun har udviklet. Vi har derfor blot testen opskriften og fået lov til at dele den på vores hjemmeside.

Skriv en kommentar