Marinerede cherrytomater
Forberedelsestid
15 minutterTilberedelsestid
0 minutterSamlet tid
15 minutterBeskrivelse
En nem og lækker opskrift på marinerede cherrytomater. En smagfuld tomatsalat vendt i dressing samt friskhakkede krydderurter.
Ingrediensliste
- 500 g. cherrytomater
- 0,5 dl. olivenolie
- 2 spsk. æblecidereddike
- 2 spsk. sukker
- 1 tsk. tørret oregano
- 1 tsk. tørret basilikum
- 0,5 tsk. salt
- 0,5 bundt frisk persille
Fremgangsmåde
- Rør dressingen sammen af olivenolie, æblecidereddike, sukker, oregano, basilikum og salt.
- Halver cherrytomater.
- Hak persille groft.
- Vend alle tingene sammen. Lad det stå og trække i minimum 30 minutter inden servering.
- Opbevar på køl indtil servering. Du kan sagtens lave den nogle timer før og så lade det stå og trække i køleskabet.
Opskrift på lækre og nemme marinerede cherrytomater
En god, simpel og nem opskrift på marinerede cherrytomater. En perfekt lille anretning, som er god som let tilbehør til grillmaden eller aftensmaden. Det er en nem måde at gøre cherrytomater lidt mere spændende på.
De er vendt i en lækker dressing samt frisk persille. Og hvis du bruger nogle gode solmodne cherrytomater, så er det virkelig en helt fantastisk kombination. I stedet for persille, så kan du også bruge purløg eller basilikum.
LÆS OGSÅ: Salat med perlespelt og rød pesto
Tilbehør til grillmaden eller sommermaden
Som sagt, så er det perfekt som let tilbehør til sommermaden eller grillmaden. Du kan sagtens lave det på forhånd og lade det stå og trække et par timer i køleskabet. Det bliver det faktisk kun bedre af.
Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også påInstagram, hvor vi er mere aktive og du med garanti vil modtage daglig mad inspiration. Du kan følge med påInstagram lige her.
Kommentarer
Kan man bruge lagereddike i stedet? 🙂
Hej Julie,
Nej, det ville vi ikke gøre. Du kan bruge hvidvinseddike eller æblecidereddike 🙂
KH
Jeg kunne tænke mig en opskrift på boller, som er ligeså gode som jeres hveder. De er supergode og jeg har bagt dem flere gange. Også til andre i familien. De er vilde med dem.
Men man kan vel egentlig bare bruge den samme opskrift til almindelige boller ?
Hej Ebba,
Du kan sagtens bage disse som alm. boller, men ellers kan vi anbefale vores kærnemælksboller:
https://mummum.dk/store-og-bloede-kaernemaelksboller-verdens-bedste/
Hav en god dag :)!
Kh
Jeg fik jeres ostekage m rabarbergele serveret i går
Den smagte himmelsk. Derfor vil jeg prøve andre af jeres opskrifter samt blive inspireret til sommer menuer.