Salat med perlespelt, rød pesto og syltede rødløg

Opskrift på salat med perlespelt, rød pesto og syltede rødløg
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

20 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

En god og nem opskrift på salat med perlespelt vendt i rød pesto med solsikkekerner, syltede rødløg og sukkerærter. En mættende og lækker salat.

Ingrediensliste

 • 100 g. perlespelt
 • 4 tsk. rød pesto
 • 45 g. rucola
 • 50 g. spidskål
 • 30 g. sukkerærter
 • 50 g. syltede rødløg
 • 20 g. solsikkekerner
 • 0,5 bundt forårsløg

Fremgangsmåde

 1. Kog perlespelt efter anvisningen på pakken.
 2. Lad det afkøle og bland det derefter med pesto.
 3. Skyl rucola og hak spidskål fint. Bland det med sukkerærter, syltede rødløg og finthakket forårsløg. Top med solsikkekerner.
Bedøm denne ret

Opskrift på salat med perlespelt, rød pesto og syltede rødløg

En god og nem opskrift på den lækreste salat med perlespelt vendt i rød pesto med syltede rødløg, sukkerærter og solsikkekerner. Det er en virkelig god og mættende salat, som er perfekt som tilbehør til aftensmad eller blot som frokost.

Server den med en god grillpølse, kyllingebryst, rødt kød eller med falafler. Den mætter godt pga. perlespelten. Og så er det lige prikken over i’et, at perlespelten er vendt i rød pesto. Her ville du også sagtens kunne bruge grøn pesto eller en hjemmelavet pesto i stedet for.

LÆS OGSÅ: Sommersalat med melon og bær

Opskrift på salat med perlespelt, rød pesto og syltede rødløg Opskrift på salat med perlespelt, rød pesto og syltede rødløg

Kan jeg udelade de syltede rødløg?

Hvis du ikke bryder dig om syltede rødløg, så kan de sagtens udelades. Vi elsker bare syltede rødløg på salater. Det smager simpelthen så lækkert, da det lige giver et surt/sødt twist til salaten.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. Vi er helt vilde med anden anden perlespelt salat her fra jeres side, så den her skal helt sikkert også prøves ?

Skriv en kommentar