Mexicanske pizzasnegle

Mexicanske snegle med oksekød 
Opskrift til stk. Opskrift til 25 stk.

Forberedelsestid

30 minutter

Tilberedelsestid

3 timer

Samlet tid

3 timer og 30 minutter

Beskrivelse

Opskrift på mexicanske pizzasnegle med oksekød, tacokrydderi og cheddarost. De er perfekte som en nem frokost, til madpakken eller som en snack.

Ingrediensliste

  • 2,75 dl. vand
  • 1 dl. naturel yoghurt
  • 0,5 dl. raps- eller solsikkeolie
  • 30 g. gær
  • 2 spsk. sukker
  • 1,5 tsk. salt
  • 1 stk. æg
  • 700 g. hvedemel
  • Fyld

  • 500 g. hakket oksekød
  • 1 stk. rød peberfrugt
  • 1 brev tacokrydderi
  • 200 g. hakkede tomater på dåse
  • 300 g. pizzasauce
  • 200 g. cheddar

Fremgangsmåde

Mexicansk kødblanding

  1. Hak peberfrugt i små tern.
  2. Varm en gryde op med lidt olie eller smør.
  3. Tilsæt kødet til gryden. Lad det simre, indtil kødet er brunet af.
  4. Tilsæt hakkede tomater på dåse, peberfrugt og tacokrydderi. Vend det godt rundt og lad det stege til peberfrugten bliver blød. Tag herefter gryden af og sæt til side, indtil det skal bruges.

Dejen

  1. Gær røres ud i vand. Herefter tilsættes natural yoghurt og det hele røres godt sammen. I stedet for yoghurt, så kan du erstatte med et andet surmælksprodukt. Du kan bruge creme fraiche, neutral skyr, græsk yoghurt osv.
  2. Olie tilsættes.
  3. Tilsæt salt og sukker og kom melet i lidt efter lidt og æltes godt sammen.  Det er ikke sikkert, at du skal bruge alt melet. Dejen skal være en smule klistret. Læg dejen over i en stor skål og dæk til med et viskestykke.
  4. Sæt dejen til hævning i cirka 1 time et lunt sted eller til den er hævet til dobbelt størrelse.
  5. Del dejen i to og rul hver klump dej ud til en rektangel (du kan også bare rulle ud til en stor rektangel). Smør med pizzasauce, fordel kødblandingen og revet cheddar.
  6. Rul stramt sammen til en pølse. Skær ud med en skarp kniv – stykker på ca. 2-3 cm.
  7. Placer sneglene på en bageplade beklædt med bagepapir.
  8. Lad sneglene efterhæve i 30 min. Pensl med sammenpisket æg.
    11. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og bag i ca. 15 min.
Bedøm denne ret

Opskrift på mexicanske pizzasnegle

De lækreste mexicanske pizzasnegle med oksekød, lækre krydderier og cheddarost. De er perfekte til madpakken, som en nem frokost eller blot som en lille snack. Hvis du er blevet træt af de klassiske pizzasnegle og gerne vil prøve kræfter med en anden variant, så kan vi varmt anbefale disse. De kan også sagtens fryses og så tages op efter behov.

LÆS OGSÅ: Pizzasnegle 

Opskrift på mexicanske pizzasnegle Opskrift på mexicanske pizzasnegle

Mexicanske snegle med oksekød

De her mexicanske snegle med er med oksekød. Selve kødet har vi krydret med tacokrydderi, så det bliver ikke nemmere, da man ikke skal have fat i mange forskellige krydderier. Man bruger blot sådan et brev, som man kan købe i stort set alle supermarkeder i deres mexicanske afdeling. Udover oksekød, så har vi også peberfrugt og cheddarost i. Du kan sagtens udelade peberfrugt og osten kan du sagtens udskifte med almindelig mozzarellaost. Vi synes blot, at cheddarost passer godt til det mexicanske.

Mexicanske snegle med oksekød  Mexicanske pizzasnegle til madpakken

De her pizzasnegle er så lækre til madpakken. Især hvis man er kørt død i de almindelige pizzasnegle. De har masser af smag fra de lækre krydderier samt osten. Hvis de skal være lidt stærke, så kan du også sagtens tilføje lidt finthakket jalapeños til kødblandingen.

Du kan også gøre som os og lave en stor portion. Så fryser vi stort set dem alle ned. På dagen de skal bruges tager vi dem op om morgenen. Så passer det med, at når man skal spise dem til frokost, så er de tøet op. Så er det nemt at give dem et par sekunder i mikroovnen, i en ovn eller på en brødrister.

Følg også med på de sociale medier
Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

 

Kommentarer

  1. Du skriver “Smør med tomatsauce, fordel kødblandingen og revet cheddar”. De hakkede tomater er allerede blandet i kødblandingen, så hvilken tomatsauce er der tale om? Glæder mig til at servere sneglene til en børnefødselsdag. Mvh Christina

Skriv en kommentar