Mulligatawny Suppe Mulligatawny Suppe Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 40 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på Mulligatawny suppe med kylling og grøntsager. En fyldig og smagfuld, indisk suppe med karry og masser af lækre krydderier. Ingrediensliste 2 tsk. karry 1 tsk. stødt spidskommen 1 tsk. stødt koriander 2 fed hvidløg 1 stk. løg 450 g. kyllingebryst 7,5 dl. vand 1 stk. hønsebouillonterning 1 stk. porre 1 tsk. tørret timian 0,25 tsk. chiliflager 1 stk. rød peberfrugt 1,25 dl. piskefløde 2 spsk. majsstivelse salt/peber Fremgangsmåde Hak løg og hvidløg fint. Opvarm en gryde. Svits krydderier af. Tilsæt fedtstof og steg hvidløg og løg bløde. Rens kylling og læg hele bryst i gryden. Tilsæt vand og bouillon og lad kyllingen koge under låg i 25 minutter. I mellemtiden skæres rød peberfrugt i små tern og porre i tynde skiver. Tag kyllingebrysterne op og riv dem fra hinanden med to gafler. Tilsæt grøntsagerne i suppen, det trævlede kyllingekød, chiliflager, timian, salt, peber og piskefløde. Rør majsstivelse sammen i et lille glas med lidt vand. Når suppen simrer røres majsstivelsen i under omrøring. Server med lunt brød. Bedøm denne ret Lås skærm Mummum anbefaler: Vores favoritter Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 2 favoritter, når vi laver denne ret: Fiskars kokkekniv Køb her Fiskars gryde Køb her Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget. Opskrift på Mulligatawny suppe Mulligatawny suppe er en lækker indisk karrysuppe med kylling, grøntsager og masser af lækre krydderier. Selvom navnet ikke som sådan lige er til at udtale, så er det altså én af vores absolut yndlings supper. Den indeholder nemlig masser af smag og så mætter den godt, eftersom der også er kylling i. I dansk tale kan vi også godt bare blive enige om, at det er en karrysuppe med kylling, da det er lidt nemmere at udtale. Uanset hvad du kalder den, så er det bare en god og nem hverdagssuppe. Og en nem hverdagssuppe, det er lige hvad det er! Det er i hvert fald sådan en suppe, som vi gerne serverer på en hverdagsaften. Dermed ikke sagt, at den ikke kan nydes i weekenden. Det er også en god suppe, som kan bruges som “skrub-af” mad til fester, konfirmationer osv. Den plejer nemlig altid at falde i god jord! LÆS OGSÅ: Minestronesuppe Karrysuppe med kylling og grøntsager Så hvis du gerne vil prøve kræfter med denne lækre Mulligatawnysuppe, så synes vi du skal prøve denne opskrift. Vi har brugt løg, porrer og peberfrugt i suppen, men du kan også sagtens tilføje andre grøntsager. Det ville være lækkert med små tern af gulerod, selleri eller squash også. Kan suppen laves på forhånd? Jep, du kan sagtens lave suppen på forhånd, så den blot skal varmes op inden servering. Ligeledes kan du også fryse eventuelle rester ned og nyde dem en anden dag, hvor du måske bare skal have noget nem aftensmad. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.